eMAG Stock Busters aduce reduceri speciale la smartwatch-uri și brățări fitness; iată cum se prezintă oferta!

1.672 ori
<b>eMAG Stock Busters aduce reduceri speciale la smartwatch-uri și brățări fitness; iată cum se prezintă oferta!</b>În perioada 11 - 13 octombrie cei de la eMAG desfășoară campania de reduceri Stock Busters ce ne aduce reduceri interesante la mai toate produsele, de la smartphone-uri, tablete și ceasuri inteligente până la electrocasnice sau dispozitive auto. Vedem

Cum probabil ați aflat deja, încă o campanie de reduceri marca eMAG a debutat astăzi - fiind vorba despre Stock Busters ce are loc în perioada 11 - 13 octombrie și care ne aduce discount-uri interesante pentru produsele din stoc. Noi vom arunca o privire asupra cateogoriei smartwatch-uri și brățări inteligente unde avem parte de modele ale căror prețuri pornesc chiar de la 90 lei, sumă chiar atractivă.

IMK U8 Plus

Prețul în cauză este asociat modelului IMK U8 Plus (2016), ce beneficiază de un display LCD de 1.5 inch, de o baterie de 380 mAh, și de un port microUSB v2.0 pentru încărcare. Printre funcțiile pe care acesta ni le oferă avem posibilitatea de a primi și efectua apeluri, cea de a salva mesaje, asculta muzica, dar și cea de monitor al somnului. Există și un senzor pedometru aici, conectivitate Bluetooth 4.1 și aflați că ceasul e compatibil cu Android și iOS.

iUni GT08S Plus

De asemenea, avem aici și modele ce adoptă design-ul lui Apple Watch - cum este cazul lui iUni GT08s Plus. Smartwatch-ul de față vine cu display capacitiv de 1.54 inch (rezoluție 240 x 240 pixeli), cu 64 MB de stocare flash + slot microSD. Bateria este o unitate de 380 mAh, iar o dotare mai specială este reprezentată de către camera foto de 1.3 megapixeli. Un procesor dual-core de 1.2 GHz se află la pachet, totul pe un ceas ce costă doar 165 lei!

Există și alte numeroase modele din partea producătorilor consacrați, dar și asemenea variante accesibile ce pot fi cu adevărat interesante pentru cei cu buget redus. Pe toate le găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×