Device-urile purtabile primesc reduceri interesante la eMAG.ro; brățara Samsung Charm acum la 169 lei

1.312 ori
<b>Device-urile purtabile primesc reduceri interesante la eMAG.ro; brățara Samsung Charm acum la 169 lei</b>În perioada 11 - 17 iulie, eMAG organizează o nouă campanie de reduceri pentru produsele din categoria Mobile & IT, printre acestea numărându-se și terminalele purtabile. Avem un preț special și pentru brățara fitness Samsung Charm ce primește o

eMAG revine în perioada 11 - 17 iulie cu o nouă campanie intitulată IT & Mobile Days - fiind incluse aici prețuri speciale pentru smartphone-uri, tablete, notebook-uri, dar și pentru device-urile purtabile. Regăsim atât smartwatch-uri elegante, dar și brățări fitness menite să ne însoțească pe timpul activității fizice și să monitorizeze numărul de pași parcurși, distanța, ba chiar și ritmul cardiac.

Samsung Charm

Un asemenea device este Samsung Charm, brățară fitness ce primește o reducere de 22% și poate fi achiziționată astfel la un preț de 169 lei (preț vechi 219 lei). Pe lângă funcțiile de monitorizare de care am amintit mai sus, acest dispozitiv ne va oferi și notificări în timp real prin conectarea smartphone-ului prin Bluetooth. În plus, bateria sa are o autonomie de până la 2 săptămâni cu doar o singură încărcare.

Huawei W1

În categoria smartwatch regăsim modelul Huawei Watch W1 - produs ce combină eleganța ceasurilor standard cu tehnologia de top existentă la ora actuală. Primim un display circular AMOLED de 1.4 inch cu sticlă din safir pentru o protecție sporită la zgârieturi, sistemul de operare Android Wear și suport pentru conectarea la smartphone-uri ce rulează minim iOS 8.3 sau Android 4.3. Prețul său este acum de 1.249 lei și vine cu o brățara din piele la pachet (preț vechi - 1.899 lei).

Puteți consulta întreaga ofertă eMAG din campania IT & Mobile Days accesând acest link în perioada 11 - 17 iulie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×