Smartwatch-urile și brățările fitness primesc reduceri atractive din partea unui retailer chinez; iată 3 modele din ofertă!

1.538 ori
<b>Smartwatch-urile și brățările fitness primesc reduceri atractive din partea unui retailer chinez; iată 3 modele din ofertă!</b>În perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, cei de la GearBest revin cu o campanie specială reduceri asociată smartwatch-urilor și brățărilor fitness, produse afișate în ofertă la super-prețuri. Printre acestea regăsim modele cu senzor de puls, display circul

Smartwatch-urile și brățările fitness au ajuns la prețuri foarte accesibile în ultima vreme, și asta mulțumită producătorilor de origine chineză ce aduce pe piață modele premium care se remarcă prin funcții interesante și design atractiv. În perioada 31 octombrie - 7 noiembrie cei de la GearBest.com desfășoară o campanie de reduceri destinată în mod special acestor purtabile, așa că în rândurile de mai jos vă vom prezenta 3 modele care nouă ne-au atras atenția.

MiFone L58 - 14.38 eur

MiFone L68

Primul model de pe lista noastră este MiFone L58, un smartwatch cu display tactil de 0.66 inch ce oferă o rezoluție de 64 x 64 pixeli, ecran de tip monocrom ce va consuma foarte puțină energie. Avem 64 MB memorie RAM, 128 MB de stocare, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, dar și conectivitate Bluetooth 4.0. Sunt compatibile smartphone-urile ce rulează minim Android 4.0 sau iOS 7.

La pachet avem inclus un pedometru, funcția de monitorizare a somnului, posibilitatea de a primi notificări pentru apelurile și mesajele ajunse pe telefon, dar și funcția remote camera. La interiorul carcasei ce cântărește doar 30 grame avem o baterie de 120 mAh ce se încarcă în 2 ore și oferă o autonomie în standby de până la 30 zile. Prețul acestui ceas inteligent este de doar 14.38 euro ~ 65 lei.

Zeblaze ZeBand - 26.35 eur

Zeblaze ZeBand

Un smartband foarte atractiv prin prisma funcțiilor oferite și al design-ului este și Zeblaze ZeBand. Această brățară fitness poate fi achiziționată pentru suma de doar 26.35 euro ~ 120 lei, și ne oferă un display monocrom tactil, senzor de puls, conectivitate Bluetooth 4.0 și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Nu lipsește de aici nici senzorul pedometru, funcția de monitorizare a somnului, și nici cea de alertă sedentarism.

Primim și funcția de notificare pentru mesajele și apelurile sosite pe smartphone, alertele fiind sub formă de vibrații. La interior avem o baterie de 90 mAh care oferă o autonomie de până la 15 zile în modul standby, și aflați că acest smartband este compatibil cu telefoanele ce rulează minim Android 4.3 sau iOS 8. 

NO.1 D5

No.1 D5

Nu în ultimul rând avem smartwatch-ul NO.1 D5 - purtabil ce se face remarcat prin al său display circular tactil cu tehnologie IPS și rezoluție de 360 x 360 pixeli, dar și prin design-ul premium. Ceasul include la interior un procesor MediaTek MT6572, un chip de 512 MB memorie RAM și 4 GB spațiu de stocare flash. Primim conectivitate Bluetooth 4.0, certificare pentru rezistență la apă și praf și o baterie Li-polymer de 450 mAh.

Un senzor de puls se află la bord, un pedometru, dar și funcții precum remote music, posibilitatea de a primi notificări pentru mesajele și apelurile sosite pe telefon. Avem aici conectivitate Wi-Fi și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Ceasul este disponibil la prețul de 76.43 euro ~ 345 lei.

Toate aceste modele mai sus prezentate, dar și alte variante la fel de interesante pot fi găsite până pe data de 7 noiembrie la prețuri speciale în oferta GearBest.com. Puteți accesa site-ul de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×