TomTom Touch Cardio este o nouă brățară fitness dotată cu senzor de puls; costă 112 dolari

1.049 ori
<b>TomTom Touch Cardio este o nouă brățară fitness dotată cu senzor de puls; costă 112 dolari</b>Cei de la TomTom au anunțat astăzi lansarea unei noi brățări fitness numită Touch Cardio - smartband destul de simplist ce va fi comercializat pe piață la un preț de de aproximativ 112 dolari. Ca design, aceasta arată destul de similar lui Xiaomi Mi

Producătorul olandez TomTom este cunoscut în special pentru sistemele de navigație comercializate pe piață, dar în portofoliul său de terminale avem și purtabile. Astăzi debutează un nou astfel de gadget pe numele său TomTom Touch Cardio - fiind vorba desigur despre o brățară fitness menită să monitorizeze activitatea fizică a utilizatorului.

Avem și un senzor de puls la pachet, iar smartband-ul măsoară și numărul de pași, caloriile arse, cât și calitatea somnului. Primim un display OLED în cazul de față și nu putem să nu remarcăm faptul că la capitolul design acest model are trăsături similare lui Xiaomi Mi Band.

În cazul în care vă întrebați, există și TomTom Touch - un purtabil lansat anterior care se remarcă prin faptul că poate măsura masa musculară, dar și grăsimea corporală a utilizatorului. Cel lansat astăzi este un soi de versiune Lite care nu oferă asemenea funcție la pachet și care va costa aproximativ 112 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×