FINOW X5 AIR 3G este unul dintre primele smartwatch-uri cu 2 GB RAM! Disponibil acum la precomandă pe GearBest!

1.919 ori
<b>FINOW X5 AIR 3G este unul dintre primele smartwatch-uri cu 2 GB RAM! Disponibil acum la precomandă pe GearBest!</b>Un smartwatch inedit iese la iveală astăzi, modelul FINOW X5 AIR 3G - ceas ce se numără printre primele de pe piață care aduc 2 GB RAM la bord. Dispune și de un display circular de 1.39 inch cu tehnologie AMOLED și de slot SIM cu suport pentru

Publicul interesat de zona smartwatch este vizat astăzi, moment în care vă prezentăm unul dintre primele modele de pe piață ce sosește echipat cu 2 GB RAM. Produsul vine din partea producătorului chinez FINOW și este cunoscut sub denumirea de FINOW X5 AIR 3G. Este disponibil chiar acum la precomandă pe site-ul gearbest.com pentru suma de numai 129.99 dolari și în continuare aflați totul despre el.

FINOW X5 AIR 3G

În primul rând design-ul este unul arătos, fiind vorba în cazul de față despre o carcasă din aluminiu atent finisată și despre o curea din piele oferită alături. Ecranul este unul circular de 1.39 inch care în mod inedit ar oferi o tehnologie de imagine similară celei AMOLED, iar printre alte dotări ale sale mai regăsim și procesorul MediaTek MT6580 cu 4 nuclee tactate la o frecvență de 1.3 GHz.

FINOW X5 AIR 3G

Cei 2 GB RAM sunt aici la posturi și pentru stocare avem la dispoziție 16 GB, memorie suficientă pentru păstrarea de muzică sau aplicații favorite. Ceasul rulează o versiune modificată de Android 5.1 Lollipop și este compatibil cu telefoanele ce rulează Android sau iOS. Conexiunea se va realiza prin Bluetooth 4.0 și avem aici parte totodată și de un slot SIM, smartwatch-ul oferind suport pentru apeluri voce.

Primim și senzor pentru măsurarea ritmului cardiac, un pedometru pentru monitorizarea activității fizice și la interior o baterie generoasă de 450 mAh care ar trebui să asigure în jur de 2 zile de autonomie, asta în funcție de regimul de utilizare. FINOW X5 AIR 3G poate fi admirat și în clipul video de mai sus, ceas ce este disponibil la precomandă în două variante de culoare: argintiu și negru.

Îl găsiți în oferta celor de la GearBest.com la suma de 129.99 dolari și aflați că livrările vor începe din a doua parte a lunii august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×