Camera video auto Xiaomi Smart Vehicle Camera costă sub 150 lei la TomTop! Avem și alte două produse Xiaomi cu prețuri atractive!

1.512 ori
<b>Camera video auto Xiaomi Smart Vehicle Camera costă sub 150 lei la TomTop! Avem și alte două produse Xiaomi cu prețuri atractive!</b>Pentru cei care apreciază produsele Xiaomi avem astăzi o listă cu 3 recomandări de dispozitive care primesc reduceri speciale din partea retailerului chinez TomTop.com. Este vorba despre o cameră video auto pentru filmarea traficului, despre un

Încă o serie de reduceri marca TomTop ne sunt propuse astăzi, fiind vorba despre prețuri speciale asociate unui număr de 3 produse Xiaomi. Avem în prim plan o cameră video auto foarte atractivă, dar și un gadget similar ce este destinat supravegherii la interiorul locuinței. Totodată pe lista de față se află și un mouse wireless portabil care primește un discount de peste 50% la retailerul chinez.

Xiaomi Smart Vehicle Camera

Xiaomi Smart Vehicle Camera

Dacă aveți nevoie de o cameră destinată filmării traficului atunci modelul Xiaomi Smart Vehicle Camera se poate dovedi alegerea potrivită mai ales că are un preț special în aceste zile. Aceasta dispune de un design compact și senzorul pus la dispoziție este capabil să ofere captură la rezoluție 1080p și 60fps. Primim și conectivitate Wi-Fi ce ne va ajuta la conectarea cu un smartphone Android sau iOS și aflați că avem aici și un display de 2.7 inch pentru interacțiune.

În mod interesant această cameră se va descurca de minune și în condiții low-light grație senzorului cu deschidere f/1.8. Ce mai trebuie să știți este că avem parte de lentile wide la 165 grade, de suport pentru captură 1269p și de un încărcător auto dedicat la pachet. Folosind codul LSRGY veți putea achiziționa această cameră la prețul de doar 36.94 dolari!

Xiaomi Smart IP Camera

Xiaomi Smart IP Camera

Pentru cei care vor un gadget similar pentru supravegherea la interiorul locuinței există opțiunea numită Xiaomi Smart IP Camera, produs ce costă numai 15.99 dolari odată cu folosirea codului promo LSR02W (valoare reducere - 14 dolari). Acest produs dispune de lentile cu unghi wide la 180 grade, de suport pentru captură video Full HD și de tehnologia infra roșu pentru a se putea înregistra și pe timp de noapte.

O puteți folosi pe post de monitor pentru bebeluși având un microfon integrat, dar și ca alarmă dedicată pentru situațiile neprevăzute în care se identifică fum în casă. De asemenea, la observarea unor situații suspicioase camera va porni automat înregistrarea. 

Xiaomi Portable Mouse

Xiaomi Portable Mouse

Nu în ultimul rând avem și ceva pentru acele persoane care vor un mouse wireless compact și accesibil pe care să îl poată purta cu ușurință în geantă și ghiozdan. Numele său este Xiaomi Portable Mouse și grație codului promoțional LSR5S, prețul scade cu mai bine de 50% la suma de 10.81 dolari (valoare reducere - 12.64 dolari). Mouse-ul cântărește numai 77,5 grame cu tot cu bateria de la interior și conexiunea se va realiza prin Bluetooth (RF 2.4GHz).

Se promite o acuratețe superioară și grație unei tehnologii interesante acest mouse se poate adapta oricărei suprafețe, inclusiv celor de tip material, hârtie sau chiar sticlă. Alimentarea se va face prin două baterii de tip AAA și aflați că acest mouse este realizat dintr-o combinație de aliaj de aluminiu și policarbonat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×