Ulefone Armor 2 este cel mai nou smartphone rugged cu 6 GB RAM! Vine la un inedit preț de doar 269.99 dolari!

2.338 ori
<b>Ulefone Armor 2 este cel mai nou smartphone rugged cu 6 GB RAM! Vine la un inedit preț de doar 269.99 dolari!</b>Telefoanele rugged nu sunt recunoscute pentru dotările hardware impresionante pe care le aduc la bord, producătorii având mai degrabă în minte oferirea unui device capabil să reziste oricărui mediu și situație. Există totuși și variante mai puține care

În general smartphone-urile rugged nu impresionează prin dotările hardware pe care le aduc la pachet, producătorii optând mai degrabă pentru oferirea unui design solid gata pregătit pentru înfruntarea celor mai dure condiții. Totuși, sunt companii precum Ulefone care nu ezită să aducă specificații atractive pe asemenea terminale, cel mai recent exemplu fiind numit Ulefone Armor 2 - device prezentat în rândurile de mai jos și deja listat de GearBest.com.

Ulefone Armor 2

Acesta vine cu certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, dar și cu o carcasă întârită pentru a asigura rezistența telefonului la căzături, șocuri, vibrații sau umiditate - condiții pe care le întâlnim spre exemplu pe un șantier. Atât earpiece-ul, microfonul, cât și difuzorul sunt tratate cu un strat de marco-molecule de înaltă densitate cu scopul de a face aceste componente waterproof. 

Ulefone Armor 2

Carcasa este realizată din TPU flexibil, dintr-o combinație de policarbonat și metal întărit cu fibră de sticlă, iar display-ul este protejat de Corning Gorilla Glass 3. Telefonul rezistă și la temperaturi cuprinse între -40 grade Celsius și 80 grade Celsius, iar ca elemente mai speciale avem aici 6 butoane fizice pe lateral (power on/off, shutter, butoane volum, SOS, PTT). 

Ulefone Armor 2

Se oferă și un barometru pentru măsurarea presiunii atmosferice și a altitudinii în timp real, un giroscop pe 6-axe compatibil AR/VR și tehnologia NFC. Trecând la pachetul hardware, aflați că Ulefone Armor 2 sosește cu display HD de 5 inch menit pentru un consum redus de energie, cu procesorul octa-core Helio P25 tactat la 2.6 GHz ce se remarcă prin eficiență și putere, dar și cu 6 GB RAM.

Ulefone Armor 2

Primim 64 GB de stocare flash, un scanner de amprente plasat frontal, o cameră selfie de 13 megapixeli și în spate un senzor principal de 16 megapixeli cu bliț LED. Grație butonului dedicat pentru captură foto, vom putea realiza fotografii simplu și ușor chiar și sub apă.

Ulefone Armor 2

Bateria este o unitate de 4700 mAh care promite o autonomie de 2 zile într-un regim heavy use și mulțumită tehnologiei de încărcare rapidă PE+2.0, telefonul se va încărca complet în doar 120 minute. Programul de precomandă organizat de Ulefone va debuta pe 15 august, dar până atunci există o așa numită campanie "de încălzire" prin care veți primi voucher de 40 dolari pentru achiziția telefonului și un pachet de accesorii în valoare de 40 dolari.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți aici pe pagina oficială Ulefone cu adresa de email, pagină pe care este desfășurat și un giveaway special ce constă într-un Ulefone Armor 2 nou nouț ce rulează Android Nougat. Sunt disponibile 2 variante de culoare (gri și auriu), iar detaliile complete le puteți afla de pe ulefone.com.

Puteți vizita site-ul GearBest.com pentru a comanda acest smartphone la suma de numai 269.99 dolari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×