Finow X5 Plus este un ceas inteligent cu dotări de smartphone; vine cu 1 GB RAM și procesor MediaTek MT6580

2.884 ori
<b>Finow X5 Plus este un ceas inteligent cu dotări de smartphone; vine cu 1 GB RAM și procesor MediaTek MT6580</b>E drept că dotările hardware pe care le întâlnim la bordul smartwatch-urilor sunt deoseori unele slabe puse în comparație chiar și cu modele de telefoane low-end existente pe piață la ora actuală. Finow X5 Plus este totuși diferit, un smartwatch ce aduce

Multe smartwatch-uri de pe piață rulează Android Wear sau alte platforme similare, dar există și modele ce se bazează direct pe Android 5.1 Lollipop. Un asemenea ceas este și Finow X5 Plus - terminal disponibil în acest moment la precomandă prin intermediul celor de la GearBest.com pentru un preț de 129.99 dolari (livrarea produsului urmând a se onora începând cu data de 15 decembrie).

Finow x5 plus

Acest model pe care îl vedeți în imaginea de mai sus aduce dotări hardware de top pentru un smartwatch, lista sa cuprinzând următoarele: display circular de 1.39 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție de 400 x 400 pixeli, procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare.

Avem slot pentru o cartelă SIM, o baterie de 450 mAh și conectivitate Bluetooth 4.0. Aflați că ceasul vine într-o carcasă metalică și faptul că beneficiem de senzor pentru puls și de conectivitate 2G, respectiv 3G. Finow X5 Plus este compatibil cu smartphone-urile ce rulează sistemul de operare iOS sau Android și mai multe detalii despre produs găsiți pe gearbest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×