HMD Global anunță lansarea telefonului Nokia 150; un feature-phone ce costă doar 26 dolari

1.921 ori
<b>HMD Global anunță lansarea telefonului Nokia 150; un feature-phone ce costă doar 26 dolari</b>Iată că astăzi pe piață debutează oficial și primul telefon al finlandezilor de la Nokia dezvoltat sub conducerea celor de la HMD Global. Din păcate nu avem de-a face cu un smartphone, ci cu un feature-phone destinat piețelor emergenet ce va sosi la un

O veste interesantă vine astăzi chiar din partea celor de la Nokia, companie ce anunță lansarea primului telefon dezvoltat sub patronajul celor de la HMD Global. Din păcate nu este vorba despre un smartphone precum ne așteptam mai toți, ci despre un feature-phone destinat piețelor emergente și care va fi comercializat în Europa, Asia și Africa la un preț de doar 26 dolari începând de anul viitor.

Nokia 150

Ca dotări avem în cazul de față un display de 2.4 inch, conectivitate Bluetooth, Radio FM, player MP3 și un slot pentru carduri microSD. Primim și o cameră foto principală VGA cu bliț LED, o tastatură fizică alfanumerică și o baterie care ne promite până la 22 ore autonomie în modul convorbire, sau 31 zile de autonomie în modul standby pentru modelul single-SIM și 25 zile pentru varianta dual-SIM.

Nokia 150

Funcțiile oferite la pachet sunt mai mult decât binevenite pentru cei ce își doresc un telefon foarte accesibil, produs al cărui rol principal este acela de efectuare și recepționare de apeluri telefonice. Deși această primă lansare de după perioada Microsoft nu ne-a îndeplinit așteptările, trăim cu speranța ca noul Nokia nu va dezamăgi și că vor urma produse mai interesante.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×