Finow X5 Plus este un smartwatch echipat cu display AMOLED, 1 GB RAM și baterie de 450 mAh; costă doar 450 lei

3.227 ori
<b>Finow X5 Plus este un smartwatch echipat cu display AMOLED, 1 GB RAM și baterie de 450 mAh; costă doar 450 lei</b>Cei aflați în căutarea unui smartwatch de buget de la care au pretenții destul de mari, pot opta astăzi pentru modelul Finow X5 Plus - un ceas inteligent care aduce o serie de dotări hardware foarte interesante. Avem în primul rând parte de un display

Pentru cei aflați în căutarea unui smartwatch de buget care să nu fie mai prejos la capitolul funcții și performanță față de alte modele de pe piață, pot alege acum purtabilul numit Finow X5 Plus. Acest din urmă produs beneficiază în această perioadă de un discount special din partea retailerului chinez GearBest.com, iar în rândurile de mai jos aveți detalii despre dotările sale hardware și desigur despre preț.

Finow X5 Plus

Acest ceas se remarcă din start prin faptul că rulează o versiune modificată de Android 5.1 Lollipop creată special pentru utilizarea pe un ecran circular precum cel oferit în cazul de față. Avem parte de un procesor MediaTek MT6580, 1 GB memorie RAM, dar și 8 GB spațiu intern de stocare la pachet.

Finow X5 Plus

Se oferă compatibilitate cu smartphone-uri Android și iOS, dar puteți folosi smartwatch-ul și independent de telefon - acesta oferind la pachet un slot SIM și totodată conectivitate 3G. Putem realiza sau primi apeluri, dar și expedia mesaje text direct de pe ecranul ceasului. Pentru că a venit vorba de ecran aflați că avem aici un panou, dar nu unul oricare, ci unul de 1.39 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție de 400 x 400 pixeli.

Finow X5 Plus

Ca elemente de conectivitate mai includem pe listă prezența Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n și a suportuluI GPS. Ca mai toate smartwatch-urile care se respectă și Finow X5 Plus oferă un senzor de puls, monitorizare a activității fizice (distanță parcursă, calorii arse) și o carcasă din oțel inoxidabil 316L. Avem o curea din piele oferită alături și mai trebuie menționat faptul că noi aplicații pot fi instalate pe smartwatch din Google Play.

Găsiți ceasul în acest moment pe GearBest.com la suma de doar 105.99 dolari folosind codul promoțional FinowXS. Desigur, achiziția sa implică și plata de taxe vamale, subiect despre care puteți citi mai multe aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×