Google achiziționează startup-ul Chronologics cu scopul de a îmbunătăți experiența Android Wear

961 ori
<b>Google achiziționează startup-ul Chronologics cu scopul de a îmbunătăți experiența Android Wear</b>Probabil vă amintiți de ceasul CoWatch pe care vi-l prezentam în luna septembrie a acestui an prin intermediul unui articol, smartwatch ce rula Chronologic OS și care debuta pe platforma de crowfunding Indiegogo. Astăzi aflăm că echipa din spatele

Probabil vă amintiți despre smartwatch-ul CoWatch pe care vi-l prezentam și noi aici în luna septembrie, un ceas foarte interesant listat pe platforma de crowfunding Indiegogo care rulează sistemul de operare Chronologic OS. Acest produs ne-a atras atenția și prin faptul că ne oferea la pachet asistentul vocal Amazon Alexa - modalitate prin care puteam interacționa pe bază de comenzi vocale cu diferite funcții ale ceasului.

Descoperim astăzi că Google tocmai ce a achiziționat startup-ul Chronologics ce se află în spatele acestui proiect. Marele G ar avea în plan să împrumute funcțiile de recunoaștere vocală incluse în Chronologic OS pentru un viitor release Android Wear. Până atunci însă, așteptăm debutul lui Android Wear 2.0 la începutul anului 2017.

Rămâne să vedem ce noutăți vor fi aduse asupra pe viitor acestei platforme software și dacă smartwatch-ul CoWatch va mai fi comercializat în continuare chiar și acum în stiuația în care compania a fost preluată de către Google. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×