Huawei Watch GT 2 s-a lansat în România direct pe circuit; Eveniment cu mulți cai putere, motociclete și mașini de drift

1.503 ori
<b>Huawei Watch GT 2 s-a lansat în România direct pe circuit; Eveniment cu mulți cai putere, motociclete și mașini de drift</b>Nu în fiecare zi se întâmplă să iau parte la un eveniment de presă inedit, dar cumva ieri pe data de 23 octombrie fix asta s-a întâmplat când la invitația Huawei am mers tocmai până în județul Ialomița în Adâncata către

Nu în fiecare zi se întâmplă să iau parte la un eveniment de presă inedit, dar cumva ieri pe data de 23 octombrie fix asta s-a întâmplat când la invitația Huawei am mers tocmai până în județul Ialomița în Adâncata către o locație cu totul și cu totul specială. Filiala locală Huawei a decis să ne prezinte ceasul Huawei Watch GT 2 direct pe circuitul Motorpark România, în program fiind activități pline de adrenalină.

Cum a fost la eveniment?

Eveniment Huawei

Înainte de a vă vorbi despre ceas consider că evenimentul în sine merită atenția deplină. A fost un eveniment cu totul și cu totul ieșit din tipar, iar ideea de a lansa un smartwatch pe circuit printre mașini trebuie apreciată - fiind ceva care cu siguranță i-a scos pe toți invitații din rutina evenimentelor clasice ce au loc la noi pe plan local. Apropo de invitați, printre cei din zona tech care s-au aflat la fața locului s-a numărat Victoria Giorgiana de la prettytech.ro, Laurențiu Matache de la Antena3, dar și Dan Dragomir de la computerblog.ro.

Eveniment Huawei

Acum că am trecut și acest detaliu în revistă, ar fi cazul să aflați și ce s-a întâmplat pe circuit. Ei bine, am avut posibilitatea de a opta pentru ture pe circuit cu motocicleta alături de un pilot profesionist, sau pentru o tură cu mașina de drift. Ambele "provocări" au ridicat nivelul de adrenalină și cei mai curajoși au putut opta pentru ambele opțiuni date. Și smartwatch-ul a avut un rol în această ecuație, înainte de a purcede pe circuit un ceas Watch GT 2 fiindu-ne pus la mână pentru a măsura pulsul pe parcursul turei cu motocicleta sau mașina.

Eu am ales o tură de drift iar senzația trăită nu poate fi exprimată prin cuvinte. Mult fum, căldură și puls care o ia la goană! A fost un eveniment cu totul special, iar toți cei prezenți s-au bucurat pe deplin de fiecare moment. Apropo, printre ei s-a aflat și Dani Oțil care a venit pe circuitul Motorpark România cu mașina sa preparată pentru competițiile de viteză în coastă. Este cea albastră pe care o vedeți mai sus, iar în galeria foto vedeți și motocicletele puse la dispoziție și mașinile de drift. Ca un fapt divers, unul dintre piloții profesioniști de drift avea 16 ani!

Cum este ceasul și când ajunge în magazine?

Acum că v-am pus în temă cu desfășurarea evenimentului, trebuie să vorbim și despre ceas. Am avut ocazia să petrec câteva momente cu noul model Huawei Watch GT 2 și prima impresie pe care am format-o la fața locului a fost aceea că smartwatch-ul este unul cu adevărat elegant. Nu ai zice că este unul inteligent până nu începi să umbli pe ecranul tactil, iar varietatea mare de curele îl face customizabil.

Huawei Watch GT 2

Avm văzut o variantă cu brățară din silicon, dar și una cu o curea din piele maro - aceasta din urmă fiind favorita. Ceasul arată tare bine și este desigur și deștept. Are ecran OLED de 1.39 inch, senzor de puls, GPS, conectivitate Bluetooth 5.1 și certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf. Nu dispune de WiFi, dar această lipsă se traduce printr-o autonomie uriașă oferită de către bateria de 455 mAh de la interior. 

În imaginile de mai sus vedeți varianta de 46 mm, cea Sport. Există și un model de 42 mm pentru domnișoare, cu ecran de 1.2 inch. Pe seama informațiilor dezvăluite ieri, am aflat că noul Huawei Watch GT 2 sosește în România din noiembrie, moment în care vom afla și prețurile de comercializare! 

UPDATE - Watch GT2 este disponibil atât în Huawei Experience Store Băneasa și în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, cât și în magazinele partenerilor oficiali din România, la prețul de 1099 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×