Huawei Mate 30 Pro a înregistrat peste 400 de precomenzi în România în doar o săptămână

4.648 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro a înregistrat peste 400 de precomenzi în România în doar o săptămână</b>Săptămâna trecută Huawei aducea pe plan local telefonul Mate 30 Pro, iar acum aflăm că acesta este bine primit. Device-ul are deja peste 447 de precomenzi realizate de consumatorii din ţara noastră

Săptămâna trecută Huawei aducea pe plan local telefonul Mate 30 Pro, iar acum aflăm că acesta este bine primit. Device-ul are deja peste 447 de precomenzi realizate de consumatorii din ţara noastră. Numărul a depăşit cele 100 de produse stabilite iniţial, cu câteva zile înainte de finalizarea campaniei.

Huawei a promis că va suplimenta precomenzile pentru a mulţumi clienţii. Ne-am jucat cu acest telefon la început de lună noiembrie în 2019 şi pot să vă zic că m-am familiarizat rapid cu butoanele sale virtuale de volum spre exemplu. Am văzut şi ce accesorii primim în cutie şi cum putem avea Google Play Services şi Play Store la bord printr-un workaround.

Huawei Mate 30 Pro

Acum că ne-a sosit telefonul la test vom vedea şi ce îi poate camera, mai ales că handsetul ocupă locul întâi în DxOMark, în varianta 5G. Huawei Mate 30 Pro are o cameră principală cu sensibilitate crescută la lumină şi rezoluţie de 40 MP, alături de o cameră cinematică de 40 MP şi o cameră cu teleobiectiv de 8 MP, plus o cameră 3D cu senzor de profunzime.

Inaugurează şi spectaculosul Slow Motion la 7000 de FPS văzut de asemenea de noi în acţiune în noiembrie. În plus propune şi puternicul procesor Kirin 990, 8 GB RAM şi 128 GB sau 256 GB stocare UFS 3.0. Avem şi un ecran OLED generos, de 6.53 inch cu abordarea "cascadă".

Huawei Mate 30 Pro este disponibil în România la precomandă în ediţie limitată până pe 29 ianuarie. 100 de de unităţi sunt disponibile pentru România, prima dată de ridicare fiind 1 februarie. Clienţii vor primi şi o pereche de Huawei FreeBuds 3 cadou. E vorba aici despre modelul Mate 30 Pro 4G Dual SIM, cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare, de culoare Space Silver. Are extra garanţie VIP de 6 luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×