Iată 3 smartwatch-uri cu prețuri de sub 50$ ce aduc conectivitate 2G și un slot SIM la pachet

1.662 ori
<b>Iată 3 smartwatch-uri cu prețuri de sub 50$ ce aduc conectivitate 2G și un slot SIM la pachet</b>Dacă vă aflați în căutarea unui smartwatch gata pregătit să vă monitorizeze activitea fizică, dar care să ofere și alte funcții interesante la pachet, atunci articolul de astăzi pică la fix. Cei de la EverBuying.net tocmai ce au postat o campanie specială

Un device foarte util pentru vacanța ce ne bate la ușă, este și smartwatch-ul - produs a cărui popularitate a atins un nivel ridicat în urma perioadă, și asta pe bună dreptate. Cei de la EverBuying.net dau astăzi startul unei campanii speciale de reduceri pentu smartwatch-uri, promoție ce durează doar până pe data de 10 iunie. În rândurile de mai jos veți regăsi 3 astfel de modele ce atrag prin design, specificații, dar și preț.

Primul model se numește CYUC GV08S și este un smartwatch care ne amintește din punct de vedere al design-ului de gama Galaxy Gear a celor de la Samsung. Avem parte de un display de 1.5 inch cu rezoluție 240 x 240 pixeli, de o cameră foto VGA, dar și de suport pentru o cartelă SIM (conectivitate 2G). Ceasul adoptă tehnologia Bluetooth 3.0 pentru conectarea la smartphone-urile Android, iar ca funcții avem un senzor pedometru, un sistem de monitorizare a somnului, și de o baterie generoasă de 500 mAh. Prețul său este de 20.99 dolari. 

În zona mai joasă de preț avem și smartwatch-ul A1, produs cu display de 1.54 inch, cameră foto VGA, și suport pentru apelare și mesagerie grație unui slot SIM inclus la pachet (conectivitate 2G). Putem folosi ceasul pe post de telecomandă pentru camera foto a smartphone-ului, iar acesta este capabil să măsoare numărul de pași, calorii, calitatea somnului, dar și să notifice utilizatorul în cazul apariției sedentarismului. Acest produs aduce un slot microSD, este compatibil cu telefoanele Android, și costă doar 17.99 dolari. 

Nu în ultimul rând se află și smartwatch-ul Z9 care la rândul său beneficiază de suport SIM, dar și de un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Avem un display de 1.54 inch, o cameră foto VGA, iar spre deosebire de modelele mai sus prezentate, acesta este compatibil atât cu smartphone-urile Android, dar și cu cele iOS. În această perioadă, smartwatch-ul Z9 costă doar 16.99 dolari.

Mai multe modele cu prețuri accesibile puteți găsi pe site-ul EverBuying.net!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×