OnePlus 3 primeşte primul teaser video oficial şi aparent va avea parte de o vânzare fulger înainte de debut

1.239 ori
<b>OnePlus 3 primeşte primul teaser video oficial şi aparent va avea parte de o vânzare fulger înainte de debut</b>După ce aflam anterior faptul că OnePlus 3 se va lansa oficial pe data de 15 iunie, iată că astăzi compania chineză ne atrage atenția printr-un teaser video pe care îl puteți vedea mai jos. Odată cu acest material, aflăm că OnePlus ar urma să demareze

OnePlus 3 a fost confirmat recent pentru o lansare pe data de 15 iunie, iar azi vedem şi primul teaser video al acestui smartphone. El a fost postat de OnePlus India pe YouTube şi are doar 6 secunde, iar între timp aflăm şi detalii despre o vânzare fulger a device-ului.

Ce e bizar la teaser e că menţionează data de 14 iunie şi nu 15 aşa cum ştiam, deci e posibil ca India să îl primească mai rapid sau să fie vorba de o eroare. E greu de intuit vreun detaliu despre terminal din câteva secunde de teaser, dar toate acele particule de lumină pot face aluzie la o optică deosebită. Se promite şi lansare prin intermediul unui mediu VR şi deja ştim că există 30.000 de norocoşi care au pus mâna pe headsetul VR OnePlus şi vor intra în universul Loop la debut.

În privinţa sesiunii speciale de vânzări, ei bine se pare că pe 6 iunie va avea loc un "flash sale", care va implică 1000 de unităţi la pretul de 455 dolari. Telefoanele se vor livra pe 15 iunie, după anunţul oficial. Nu e clar încă dacă această sumă se aplică versiunii cu 4 sau 6 GB RAM, iar OnePlus a promis că cei 1000 de cumpărători îşi vor primi o parte din bani înapoi dacă preţul final e mai mic decât cel plătit de ei la vânzarea fulger.

Cum vi se pare această strategie de pre vânzare limitată?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×