eMAG.ro anunță "o noapte crimininală", cu prețuri atractive și premiu o mașină BMW!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.259 ori
<b>eMAG.ro anunță "o noapte crimininală", cu prețuri atractive și premiu o mașină BMW!</b>eMAG.ro da startul unei noi nopți furtunoase, astfel că după ce terminați de văzut Steaua - Dinamo și terminați și cu petrecerile de Halloween, puteți face puțin shopping online si sa castigati si un automobil. Retailerul ne îndeamnă să ne...

eMAG.ro da startul unei noi nopți furtunoase, astfel că după ce terminați de văzut Steaua - Dinamo și terminați și cu petrecerile de Halloween, puteți face puțin shopping online si sa castigati si un automobil. Retailerul ne îndeamnă să ne pregătim și cardurile pentru cumpărături online.

Astfel, se pare că veți primi bonus 50 de lei în puncte STAR pe cardurile de la Banca Transilvania. Cardul vine cu 12 rate fără dobândă la cumpărături de pe eMAG.ro, printre alte oferte. Revenind la noaptea dovlecilor și liliecilor, din câte se vede și în teaser, eMAG.ro pregătește un automobil BMW drept premiu și nu e prima oară când acorda o mașină cadou clienților săi, deci retailerul rămâne generos.

încă nu sunt clare condițiile în care puteți câștiga mașina și dacă intrați pe eMAG.ro veți descoperi încă o oferă cu premiu, care va aduce un card cadou de 2000 lei, doar prin abonarea la newsletter. între timp eMAG.ro oferă 40% reducere la televizoarele smart din promoția sa, iPad Air 2 la precomandă și cele mai bune componente de gaming pentru apropiatul Dreamhack. Pe partea de telefoane, primiți până la 11% reduceri la telefoanele Samsung și până la 15% la cele LG. și nici nu au început promoțiile de diseară încă! Vă recomand să vă logați în contul eMAG, sau să vă creați unul chiar de acum, dacă nu vreți să ratați cele mai intresante produse! O puteți face de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×