MGCOOL Band 4 este un nou purtabil cu senzor de puls; se vinde la suma de doar 23.99 dolari

676 ori
<b>MGCOOL Band 4 este un nou purtabil cu senzor de puls; se vinde la suma de doar 23.99 dolari</b>Astăzi compania chineză MGCOOL a anunțat lansarea lui Band 4, un nou purtabil arătos ce vine echipat cu un senzor de puls și cu alte dotări atractive. Costă numai 23.99 dolari în oferta magazinului GearBest.com și printre funcțiile sale

Un nou purtabil lansat astăzi pe piața din China este modelul MGCOOL Band 4, brățară fitness ce se prezintă cu un design arătos și cu dotări atractive la pachet. Se vinde pentru suma de doar 23.99 dolari de către GearBest.com și printre principalele specificații avem display-ul OLED de 0.96 inch ce poate fi personalizat cu 4 teme de ceas diferite, ecran cu afișaj monocrom ce nu va consuma multe resurse.

MGCOOL Band 4

Se oferă un senzor de puls, pedometru pentru monitorizarea numărului de pași și a caloriilor arse, dar și o funcție pentru monitorizarea calității somnului. Se pot seta alarme și există aici funcția Raise to Wake prin care ecranul brățării se va aprinde atunci când realizăm gestul de ridicare a mâinii în aer.

MGCOOL Band 4

Smartband-ul de față vine și cu port USB 2.0, astfel că poate fi încărcat direct la laptop, semn că nu mai e nevoie de un cablu separat. Ritmul cardiac este măsurat 24 din 24 ore și înregistrarea datelor începe imediat ce puneți brățara la încheietură. 

MGCOOL Band 4

Bateria este o unitate de 90 mAh ce va oferi o autonomie inedită cuprinsă între 7 - 10 zile și aflați că purtabilul de față este compatibil cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 8.0. Poate fi achiziționat la prețul de 23.99 dolari de pe GearBest și pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul mgcool.cc!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×