Lenovo Watch 9 este un nou smartwatch hibrid cu preţ de doar 20 de dolari

8.592 ori
<b>Lenovo Watch 9 este un nou smartwatch hibrid cu preţ de doar 20 de dolari</b>Din partea companiei chineze Lenovo vine astăzi și smartwatch-ul numit Watch 9, un produs hibrid care se vinde pentru doar 20 dolari. Această alură de terminal hibrid se aplică ceasurilor cu look clasic ce nu aduc un display touchscreen, ci doar

Lenovo a prezentat la începutul acestei săptămâni câteva smartphone-uri noi, împreună cu un smartwatch hibrid, care costă doar 20 de dolari. Se numeşte Lenovo Watch 9, iar ceasul este la bază un model analogic cu funcţii inteligente.

Lenovo Watch 9

Lenovo Watch 9 are un cadran acoperit cu sticlă de safir cu rating de rezistenţă 9H. Cureaua este fabricată din silicon, iar carcasa din oţel inoxidabil. Acest produs promite rezistența la apă până la o adâncime de 50 de metri. Trebuie subliniat că acest terminal nu are un display dedicat, iar el se conectează la un smartphone folosind o aplicaţie specială, care îi pune la treabă funcţiile inteligente.

Va vibra pentru alarme şi notificări, iar mai mult decât atât Lenovo Watch 9 poate fi folosit pentru a realiza capturi selfie cu telefonul de la distanţă. Trebuie doar să scuturaţi ceasul. Acesta e capabil şi de monitorizarea paşilor, caloriilor arse, somnului şi poate fi utilizat în vreme ce înotaţi. Se conectează atât la telefoane cu Android, cât şi cu iOS şi ar avea o autonomie impresionantă de un an.

Vine pe negru sau alb şi va sosi în magazine din 23 martie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×