Microwear L1 costă acum doar 55.87 dolari; smartwatch cu design arătos, conectivitate 2G și cameră foto

937 ori
<b>Microwear L1 costă acum doar 55.87 dolari; smartwatch cu design arătos, conectivitate 2G și cameră foto</b>Producătorul asiatic Microwear are în portofoliul de produse și smartwatch-ul, un model compact care din punct de vedere al design-ului ne amintește de Samsung Gear S2. Printre punctele sale forte se numără și prezența unui scanner de puls care

Zilele trecute v-am prezentat smartwatch-urile Microwear H1 și Microwear H2, iar astăzi trecem la următorul purtabil din gama acestui producător asiatic și anume Microwear L1. Produsul pe care îl vedeți în imaginile de mai jos se vinde în acest moment pentru suma de doar 55.87 dolari și cei interesați au la dispoziție 4 variante de culoare diferite din care pot alege, acestea fiind negru, roșu, roz și argintiu.

Microwear L1

Ca design ceasul de față ne amintește din start de Samsung Gear S2, până și dimensiunile fiind unele similare. Microwear L1 aduce un display LCD de 1.3 inch cu rezoluție de 240 x 240 pixeli, un procesor MediaTek MT2503, 128 MB spațiu de stocare flash și în mod inedit un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

Microwear L1

Este compatibil cu smartphone-urile Android sau iOS la care se va conecta prin Bluetooth 4.0 și aflați că mai primim la bord o cameră foto de 0.3 megapixeli. Ceasul aduce slot pentru cartela SIM (1x nano-SIM), conectivitate 2G pentru realizarea și primirea de apeluri/mesaje și o baterie generoasă de 480 mAh ce este integrată într-o carcasă cu greutate de doar 60 grame.

Microwear L1

Microwear L1 este echipat și cu pedometru pentru măsurarea activității fizice, cu senzor de puls și cu funcția de monitorizare a calității somnului. Avem parte și de GPS la bord, iar ca funcții speciale regăsim aici posibilitatea de a primi notificări pentru mesajele și actualizările de pe rețelele de socializare precum WhatsApp și Facebook direct la încheietură.

Dacă doriți să aflați mai multe despre smartwatch-ul Microwear L1 găsiți aici toate detaliile necesare. De asemenea, pe GearBest se află toate modelele din gama producătorului asiatic la vânzare! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×