Microwear H1 este un smartwatch 3G arătos care se vinde pentru 79.99 dolari în aceste zile; aduce și certificare IP68

2.098 ori
<b>Microwear H1 este un smartwatch 3G arătos care se vinde pentru 79.99 dolari în aceste zile; aduce și certificare IP68</b>Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch cu suport 3G atunci veți găsi în aceste zile modelul Microwear H1 la un preț promoțional de 79.99 dolari. Ceasul este unul bine echipat și pe deasupra arătos după cum se poate remarca și în imaginile

Cei aflați în căutarea unui smartwatch 3G în aceste zile pot alege modelul Microwear H1, un purtabil care poate fi achiziționat pentru suma de 79.99 dolari de pe GearBest sau GeekBuying. Este vorba despre o reducere de 10 dolari aplicată prețului inițial și în materie de aspect, ceasul de față se prezintă foarte bine cu un cadran din metal care oferă în același timp un look modern dar și robust dacă putem spune astfel. 

Microwear H1

Vine pe negru, auriu și argintiu iar printre dotările sale găsim un display AMOLED de 1.39 inch (rezoluție 400 x 400 pixeli), procesorul dual-core MediaTek MT6572A de 1.2 GHz, 4 GB de stocare flash și 512 MB RAM. Rulează o versiune modificată de Android 4.4 KitKat și ca elemente de conectivitate se oferă Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi și suport 3G pentru apelarea direct de pe ceas sau expedierea de SMS-uri către persoanele din agendă.

Microwear H1

Microwear H1 mai vine și cu o cameră foto de 2 megapixeli, cu slot SIM și cu o baterie de 360 mAh la pachet. Aduce bineînțeles și senzor pentru măsurarea pulsului, a numărului de pași, caloriilor arse și de monitorizare a somnului. Mai primim și certificare IP68, semn că ceasul rezistă la apa de până la 1.5 metri timp de 30 minute - motiv pentru care nu trebuie să vă faceți griji atunci când ceasul este expus contactului cu apa. 

Microwear H1

Drept caracteristică extra avem posibilitate de a înlocui cureaua ceasului rapid cu alte modele în funcție de preferințe. Mai multe despre acest smartwatch numit Microwear H1 găsiți pe site-ul oficial, iar dacă sunteți curioși ce alte produse mai are compania pe piață aveți aici o listă a acestora!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×