Gear Sport este numele noului smartwatch Samsung; ar putea debuta la IFA!

1.497 ori
<b>Gear Sport este numele noului smartwatch Samsung; ar putea debuta la IFA!</b>Pentru această toamnă și cei de la Samsung au în plan lansarea unui smartwatch, produs numit Gear Sport despre care aflăm astăzi detalii odată cu certificarea pe care FCC o oferă dispozitivului. Vedem o schiță a panoului din spate și descoperim că

Sud-coreenii de la Samsung pregătesc pentru această toamnă și lansarea unui purtabil, unul care aparent va fi o combinație dintre un smartwatch și un fitness band. Chiar astăzi descoperim că numele produsului este Samsung Gear Sport și asta prin intermediul unei certificări a celor de la FCC. Se confirmă astfel că dispozitivul va oferi atât conectivitate Wi-Fi, cât și Bluetooth în vreme ce alte dotări sunt puse sub semnul întrebării pentru moment.

Avem totuși un soi de schiță la dispoziție ce ne arată partea din spate a acestui ceas, loc unde vedem integrat senzorul pentru măsurarea ritmului cardiac și menționarea denumirii sale. De asemenea aici este specificat că ceasul poartă numele de cod SM-R600.

Cum alte detalii nu sunt dezvăluite, nu putem decât să bănuim că smartwatch-ul va sosi cu Tizen OS la bord, cu un display circular AMOLED și cu 1 GB RAM. Nu este clar însă dacă sud-coreenii vor păstra acea metodă de interacțiune prin rotirea inelului special plasat deasupra cadranului sau nu. Ar trebui să aflăm aceste detalii curând și este posibil ca lansarea produsului să aibă loc odată cu Note 8 sau la IFA!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×