Smartwatch-ul de buget LEMFO LF17 aduce suport 3G, un display circular și slot microSD; costă 65.99 dolari în oferta TomTop!

1.849 ori
<b>Smartwatch-ul de buget LEMFO LF17 aduce suport 3G, un display circular și slot microSD; costă 65.99 dolari în oferta TomTop!</b>În ultima vreme parcă smartwatch-urile au lipsit din știrile noastre, motiv pentru care astăzi vă propunem o reducere generoasă pe care TomTop o oferă pentru modelul LEMFO LF17. Da, este un gadget din China, unul care pentru doar 65.99 dolari

În vreme ce costul smartwatch-urilor de marcă nu pare a scădea deloc, asta raportat și la modele dezvăluite cu un an în urmă, iată că asiaticii aduc accesibilitatea și în această zonă de produse. O dovedește ceasul inteligent LEMFO LF17, purtabil pe care TomTop.com îl vinde acum pentru suma de doar 65.99 dolari dacă veți folosi codul promoțional LSRLEMFO la comandă.

LEMFO LF17

Smartwatch-ul de aici are câteva puncte forte precum display circular de 1.3 inch cu tehnologie TFT-LCD și rezoluție de 240 x 240 pixeli, dar și prezența suportului pentru conectivitate 3G. Asta înseamnă că avem un slot nano-SIM la pachet și că putem realiza apeluri sau trimite mesaje fără ca un smartphone să fie conectat la dispozitiv, funcționând la fel de bine și de unul singur.

LEMFO LF17

Rulează o variantă modificată de Android 5.1 și primim la interior un procesor dual-core MediaTek MT6572 de 1.2 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de stocare flash. Se mai oferă și certificare pentru rezistența la stropire în regim IP54, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 și o baterie de 400 mAh ce promite o autonomie de până la 3 zile în standby sau 4 ore de convorbiri în modul 2G. 

LEMFO LF17

Există și un slot microSD la pachet, iar producătorul oferă acces la un magazin de aplicații compatibile cu acest ceas. Prețul inițial de 89.99 dolari este redus cu 24 dolari prin folosirea codului mai sus menționat. Puteți achiziționa ceasul de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×