Aplicaţia Google primeşte o interfaţă cu taburi pentru tot mai mulţi utilizatori; Schimbare controversată am spune

1.719 ori
<b>Aplicaţia Google primeşte o interfaţă cu taburi pentru tot mai mulţi utilizatori; Schimbare controversată am spune</b>Numeroși utilizatori au remarcat de curând faptul că aplicația Google a primit o interfață cu taburi, detaliu ce se poate observa și în capturile de ecran din articolul de față. În partea de jos se remarcă 3 secțiuni pe care le putem accesa astfel

Google evoluează, asta e sigur şi o face inclusiv la nivel de interfaţă a aplicaţiilor sale de pe mobil. Cu această ocazie am aflat că aplicaţia Google a primit o actualizare care îi aduce taburi, mişcare pe care de altfel o bănuiam de ceva vreme.

Marele G anunţa la final de an 2016 că pregăteşte taburi pentru aplicaţia proprie, printre care un tab pentru feed-urile voastre, adică practic Google Now. Un altul ar trebui să fie folosit pentru remindere şi email-uri. Google a activat în ultimele luni funcţia pentru un număr mic de utilizatori şi a păstrat lucrurile în acest stadiu câteva luni. Apoi a venit şi un al treilea tab şi a crescut şi numărul de utilizatori ce beneficiau de această abordare.

Aplicatie Google

Acum suntem în faza în care Google oferă funcţionalitatea pentru mai mulţi utilizatori, posibil chiar pentru toţi, deşi nu putem garanta acest lucru. Practic, odată ce deschizi aplicaţia Google o să vezi 3 taburi în zona inferioară: Home, Upcoming şi Recent. Avem capturi de ecran în acest articol pentru a exemplifica abordarea. Home include articolele recomandate, Upcoming include mai degrabă remindere sau informaţii despre zborurile cu avionul pe care le aveţi programate. În Recents veţi găsi un istoric cu căutările voastre Google.

Aplicatie Google

Cine foloseşte Pixel Launcher sau Google Now Launcher o să observe şi că panoul Feed lateral a primit un nou design, care e un pic atipic pentru o aplicaţie Google. Avem un fundal transparent acum şi au dispărut influenţele de UI preluate de la KitKat. Pentru a accesa alte taburi există acum un buton nou în zona dreapta-sus, care va aduce la aplicaţia propriu zisă Google.

O veste proastă e că nu mai putem face swipe cu acele Cards care există de câţiva ani. Putem în schimb să apăsăm pe butonul "Done with this story" din meniu. O modificare controversată pentru cei familiarizaţi cu interfaţa veche.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×