Smartwatch-ul LEMFO LF19 aduce certificare 5ATM și o baterie cu autonomie spectaculoasă; costă numai 14.99 dolari la TomTop

1.574 ori
<b>Smartwatch-ul LEMFO LF19 aduce certificare 5ATM și o baterie cu autonomie spectaculoasă; costă numai 14.99 dolari la TomTop</b>În oferta celor de la TomTop.com puteți găsi astăzi un smartwatch la super-preț. Este vorba despre modelul LEMFO LF19 care se vinde pentru suma de doar 14.99 dolari, oferind dotări precum un display LCD de 1.1 inch, certificare 5ATM

Pentru că smartwatch-urile din China au devenit foarte accesibile am început să avem și ceva pretenții să spunem atunci când se pune problema unei asemenea achiziții. Poate că unii caută un model cu suport celular, alții unul cu senzor de puls și alte persoane un ceas inteligent care să ofere extra rezistență la apă. Dacă vă regăsiți în această ultimă categorie aveți noroc pentru că astăzi fix un asemenea smartwatch vă recomandăm.

LEMFO LF19

Se numește LEMFO LF19 și vorbim despre un ceas inteligent ce dispune de certificare 5ATM pentru rezistență la apă. Ce înseamnă asta este că îl puteți lua cu voi de la duș la piscină și până la sesiunile de înot fără a vă face griji cu privire la eventuale stricăciuni aduse de apă. Un lucru pe care producătorul ni-l sugerează totuși este să nu apăsăm butoanele fizice cât ceasul este sub apă.

LEMFO LF19

Pe lângă certificarea de rezistență la apă, ceasul LEMFO LF19 se mai remarcă și prin bateria CR2430 de la interior care oferă o autonomie de luni bune fără a fi nevoie să o încărcați. Este fix o baterie similară cu cele de pe ceasurile de mână clasice care la epuizare se va înlocui cu o unitate similară.

Alte dotări ale smartwatch-ului de față sunt reprezentate de către suportul Bluetooth 4.0, compatibilitatea cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.3 sau iOS 7.0 și de ecranul LCD de 1.1 inch cu iluminare. Oferă o funcție de notificare pentru apelurile și mesajele ajunse pe telefon și are desigur un pedometru pentru monitorizarea activității fizice și a caloriilor arse.

Prețul de numai 14.99 dolari este tare atractiv și dacă vreți fsă aflați mai multe despre Lemfo LF19 sau să comandați produsul, aveți aici pagina TomTop.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×