Tête-à-tête tehnologic Episodul 2: Disecăm macheta lui Allview X4 Soul Infinity cu Emil de la Gadget.ro (Video)

1.758 ori
<b>Tête-à-tête tehnologic Episodul 2: Disecăm macheta lui Allview X4 Soul Infinity cu Emil de la Gadget.ro (Video)</b>Este vremea pentru episodul 2 din seria Tête-à-tête tehnologic, etapă în care disecăm macheta lui Allview X4 Soul Infinity cu Emil Dragotă de la Gadget.ro. Avem așadar un produs pe care punem mâna, cu toate că ne-am fi dorit mai degrabă produsul finit

Cu 2 săptămâni în urmă vă prezentam ceva inedit la Mobilissimo.ro: o discuţie cu Emil Dragotă de la Gadget.ro despre telefonul Allview X4 Soul Infinity. Acela inaugura conceptul de ecran edge to edge pentru Allview şi era doar în faza de schiţă la momentul respectiv. Acum am revenit cu episodul 2, în care avem mai multe detalii şi mai mult decât atât ne-am jucat şi cu o machetă a terminalului.

Ce mi-a sărit în ochi din start a fost construcţia machetei, departe de un dummy clasic din carton sau plastic. Cum am spus şi în acest episod, dacă macheta şi construcţia sa sunt un indicativ pentru produsul final, atunci avem o calitate a construcţiei foarte bună. Rama metalică e solidă şi oferă şi o aderență deosebită, prin acea uşoară delimitare a panoului frontal cu ecran edge to edge.

Allview X4 Soul Infinity

Şi panoul din policarbonat glossy din spate are acelaşi tratament. Am aflat şi că primim o cameră de 16 megapixeli în spate, cu deschidere F/1.8 şi în ciuda capacităţilor sale, modulul nu iese în relief. Sub cameră se află blitzul şi scannerul de amprente, la care am ajuns uşor cu degetul, fiind într-o zonă care vine la îndemână utilizatorului. Camera are protecție de safir pentru obiectiv şi nu una din plastic, cum folosesc unele telefoane.

A se remarca şi zona frontală a smartphone-ului, fără butoane capacitive sau fizice, deci X4 Soul Infinity optează pentru butoane virtuale. Trebuie spus că aici vorbim despre un ecran 18:9, care are toate şansele să sară de un screen to body ratio de 80%. Display-ul primeşte o protecţie specială, cu sticlă rezistentă la zgârieturi. Am aruncat o privire şi asupra portului USB Type-C, cel reversibil din zona inferioară, iar lângă ele se află şi difuzorul şi jack-ul audio, deci Allview nu renunţă la această dotare, spre deosebire de Apple sau Motorola spre exemplu.

Deşi la prima privire spre dimensiunile telefonului ai zice că e cam greu, el stă bine în mână şi nu se resimte deosebit de greu nici în buzunar. Cu degetul mare puteţi ajunge cam la toate zonele ecranului, deci iarăşi un plus la ergonomie. Nu m-ar mira dacă ar exista multiple versiuni de X4 Soul Infinity, dar despre asta într-un episod viitor. Atunci veţi afla dotările finale ale terminalului, poate şi preţul şi cu puţin noroc ne jucăm şi cu smartphone-ul în sine.

Va fi un final de sezon pe care îl aşteptăm cu sufletul la gură, ca şi voi, ca un final de serial la modă să zicem.

Allview X4 Soul Infinity dezbătut de Alex și Emil în episodul 2: Macheta

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×