Smartwatch-ul Lenovo 9 poate fi achiziționat pentru doar 110 lei cu TVA inclus din China!

3.067 ori
<b>Smartwatch-ul Lenovo 9 poate fi achiziționat pentru doar 110 lei cu TVA inclus din China!</b>În această primăvară compania chineză Lenovo a anunțat și lansarea smartwatch-ului Lenovo 9, purtabil de tip hibrid care combină funcționalitățile unui smartwatch cu cele ale unui ceas clasic. Acest dispozitiv a atras multe priviri

Printre produsele dezvăluite de către Lenovo în această primăvară am avut și smartwatch-ul numit Lenovo 9, un purtabil hibrid care combină funcțiile smart pe care le găsim de regulă pe un smartwatch cu look-ul clasic adoptat de un ceas obișnuit. Produsul a atras destul de mult atenția, iar acum odată cu o reducere oferită de către cei de la Cafago.com, ceasul devine și mai interesant pentru o eventuală achiziție!

Lenovo 9

Înainte de a vă dezvălui codul promoțional de reducere vă reamintim că acest smartwatch dispune de un cadran protejat de stilă de safir cu rezistență 9H, material aflat pe locul 2 ca rezistență după diamant. Avem parte de o carcasă din oțel, o curea din silicon moale, dar și certificare 5ATM pentru rezistența în apa cu adâncime de până la 50 metri.

Lenovo 9

Lenovo 9 dispune de conectivitate Bluetooth pentru conectarea la smartphone-uri Android și iOS, de funcția remote camera pentru realizarea de fotografii și de nelipsitul pedometru pentru măsurarea activității sportive (distanță parcursă, pași realizați sau calorii consumate). Există de asemenea și un sistem de notificări prin vibrații pentru mesajele și apelurile primite pe telefon. 

Folosind codul promoțional L074PB până la data de 28 iulie aveți posibilitatea de a achiziționa acest ceas inteligent la prețul de doar 20.92 euro, sau aproximativ 110 lei dacă punem la socoteală și TVA-ul de 19% pe care îl aveți de plătit odată cu sosirea produsului în țară. Cafago oferă și un cod extra de reducere (L258PZ) pentru telefonul LeTV S3 care poate fi cumpărat pentru doar 78.12 euro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×