Oppo brevetează noi invenții: Smartphone pliabil, telefon cu 3 display-uri și device cu airbag

916 ori
<b>Oppo brevetează noi invenții: Smartphone pliabil, telefon cu 3 display-uri și device cu airbag</b>Pe seama brevetelor aflăm multe dintre tehnologiile care ar putea deveni realitate pe viitor, majoritatea aplicațiilor de genul făcând referire la terminale pliabile în ultima vreme. Și Oppo, o companie care ne-a demonstrat că poate aduce un

Oppo i-a lăsat pe toți cu gura căscată luna trecută atunci când anunța lansarea smartphone-ului Find X ce se remarcă printr-un raport screen to body uriaș și printr-un mecanism de tip slider pentru cameră. Este clar faptul că firma chineză lucrează și la alte dispozitive la fel de spectaculoase, iar astăzi avem ocazia să aflăm ce ar mai putea lansa Oppo pe viitor prin intermediul unor brevete sosite în mediul online.

Primul brevet de genul ne oferă detalii despre un smartphone pliabil ce dispune de o balama flexibilă la mijloc și care ne amintește de ideea celor de la Huawei. După cum vedeți mai sus întreg ecranul este pliabil și nu avem parte de o zonă despărțitoare între precum se întâmplă în cazul lui ZTE Axon M dacă vreți un exemplu.

Brevet Oppo

Trecând mai departe descoperim o altă abordare de terminal ce se transformă în tabletă, de această dată unul care implică un sistem cu 3 display-uri pliabile ce se deschid precum un pix din cele cu foaie pentru notițe de care vă amintiți cu siguranță. Deși la prima vedere conceptul arată destul de promițător, o problemă mare ar fi cu rezistența întregului ansamblu atunci când telefonul se extinde la maxim.

Brevet Oppo

Nu în ultimul rând mai vedem și un brevet care face referire la o modalitate de protejare a unui telefon pliabil la acțiunile de pliere repetate. Se folosește un sistem de tip airbag care protejează ecranul și care ar include și un element termic menit să repare eventualele deformații apărute fix precum explica și Motorola într-un brevet recent. Ținând cont de experimentele Oppo nu ar fi exclus ca un smartphone bazat pe unul dintre brevetele de față să devină oficial în câțiva ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×