Smartwatch-ul NO.1 D5+ aduce conectivitate 3G, un display circular și 1 GB RAM; costă doar 435 lei

2.365 ori
<b>Smartwatch-ul NO.1 D5+ aduce conectivitate 3G, un display circular și 1 GB RAM; costă doar 435 lei</b>Nu multe ceasuri de pe piață se pot lăuda cu suport 3G, display circular și un preț accesibil de achiziție, dar No.1 D5+ bifează toate aceste aspecte. Smartwatch-ul de față poate fi achiziționat în acest moment prin intermediul celor de la EverBuying.net

După cum bine știți, nu multe smartwatch-uri de pe piață se pot lăuda cu suport 3G, display circular și cu un preț accesibil de achiziție. No.1 D5+ bifează însă toate aceste aspecte, și pe deasupra ne oferă și un design arătos - totul la o sumă ce reprezintă o treime din prețul unui dispozitiv similar provenit din partea unui producător mainstream. Aflați că în următoarele 4 zile acest produs poate fi achiziționat pentru doar 109.99 dolari ~ adică 435 lei.

No.1 D5+

În schimbul acestei sume vom primi un smartwatch cu display de 1.3 inch complet circular (rezoluție 360 x 360 pixeli), procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz și 1 GB memorie RAM. Primim 8 GB spațiu intern de stocare la pachet, conectivitate Bluetooth 4.0, un modul GPS integrat, dar și un senzor pedometru pentru măsurarea numărului de pași realizați, respectiv un scanner de puls a cărui prezență este cu adevărat binevenită.

No.1 D5+

No.1 D5+ nu rulează Android Wear precum vă așteptați, ci o variantă modificată de Android 5.1 în care au fost incluse numeroase teme pentru care putem opta. Smartwatch-ul ne permite realizarea/primirea de apeluri telefonice, dar și posibilitatea de a scrie și a recepționa mesaje text. Există și funcția de conectare la telefon, modalitate prin care vom primi notificări cu privire la apelurile pierdute, actualizări de pe rețelele de socializare sau e-mail-uri. 

No.1 D5+

Așa cum menționam și mai sus, ceasul vine cu modul GPS la bord și astfel îl putem utiliza și pentru navigare. De asemenea, produsul de față oferă un slot single-SIM și conectivitate 2G + 3G. Limba română este preinstalată aici, iar în cazul în care vă întrebați - bateria inclusă la pachet este o unitate destul de generoasă de 450 mAh. Ca design în schimb, aflați că ceasul adoptă un cadran realizat din oțel inoxidabil, iar cureaua oferită la pachet este una din piele.

No.1 D5+

Per total, smartwatch-ul No.1 D5+ se dovește a fi o soluție numai bună de luat în calcul pentru acele persoane ce nu doresc să cheltuiască prea mult pe un dispozitiv purtabil cu suport 3G la bord. Îl găsiți la prețul de 435 lei doar în următoarele 4 zile pe site-ul everbuying.net!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×