Smartwatch-ul Domino DM368 3G vine cu display circular AMOLED, Android 5.1 și conectivitate 3G; costă doar 98.99 dolari

2.707 ori
<b>Smartwatch-ul Domino DM368 3G vine cu display circular AMOLED, Android 5.1 și conectivitate 3G; costă doar 98.99 dolari</b>În oferta de Sărbători a celor de la GearBest.com regăsim și smartwatch-ul Domino DM368, un ceas inteligent cu design arătos și dotări cel puțin interesante. Avem ca sistem de operare Android 5.1 și în mod interesant un slot SIM cu suport pentru apeluri

După cum v-am anunțat și noi de curând, retailerul chinez GearBest.com ne-a pregătit o ultimă campanie de reduceri pentru acest sfârșit de an, promoție ce are loc în perioada 12 - 31 decembrie. Regăsim numeroase produse interesante aici ce se pot dovedi a fi cadouri de neprețuit, un asemenea device fiind smartwatch-ul Domino DM368 3G pe care îl puteți admira în imaginile din cadrul acestui articol.

Domino DM368

Ceasul pe care l-am ales în cazul de față se remarcă printr-un design tare arătos, model ce vine într-o carcasă din oțel inoxidabil alături de un display circular de 1.39 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție de 400 x 400 pixeli. Primim un procesor quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, 512 MB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare.

Domino DM368

Avem aici parte de conectivitate Bluetooth 4.0 și de o baterie de 400 mAh la interior. Smartwatch-ul Domino DM368 3G rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și printre dotările sale mai inedite avem prezența unui slot SIM. Beneficiem astfel de conectiviate 2G și 3G și de posibilitate de a realiza apeluri - ceasul oferind un difuzor și microfon la pachet.

Domino DM368

Primim și funcții de monitorizare a numărului de pași, a caloriilor arse și un senzor pentru măsurarea pulsului. Ce mai trebuie să știți despre acest smartwatch este faptul că el ne oferă și navigație GPS. Putem instala și diferite aplicații precum WhatsApp și Facebook, iar datorită celor 8 GB de stocare flash putem stoca pe smartwatch și muzică.

În acest moment, Domino DM368 3G poate fi achiziționat prin intermediul celor de la GearBest.com la prețul de doar 98.99 dolari ~ adică în jur de 425 lei. Puteți consulta și lista completă de reduceri incluse în campania de Sărbători de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×