Smartwatch-ul Q2 vine cu un display complet circular și cu scanner de puls la pachet; costă doar 135 lei

2.110 ori
<b>Smartwatch-ul Q2 vine cu un display complet circular și cu scanner de puls la pachet; costă doar 135 lei</b>Retailerul chinez GearBest are pregătite pentru noi reduceri foarte interesante pentru următoarele 3 zile, fiind incluse ca de fiecare dată produse foarte atractive prin raportul preț-specificații. Astăzi ne atrage atenția smartwatch-ul Q2 - purtabil

GearBest a pregătit pentru noi reduceri foarte atractive pentru următoarele 3 zile, fiind incluse ca de fiecare dată smartphone-uri, gadget-uri, tablete, dar și smartwatch-uri ce impresionează prin raportul excelent preț-specificații. Astăzi dăm peste un astfel de ceas inteligent interesant care aduce la pachet un display complet circular fără acea bărbie inestetică pe care o vedem la bordul unor modele precum Moto 360.

Q2

Revenind la ceasul inclus în oferta GearBest, aflați că acesta se numește Q2 și faptul că printre dotările produsului avem un display circular de 1.28 inch cu rezoluție de 280 x 280 pixeli și tehnologie IPS, și un procesor MediaTek MT2502. Acest model oferă certificare IP54 pentru rezistența la contactul cu apa, funcția de înregistrare voce, și în mod inedit suport pentru folosirea asistentului vocal Siri.

Q2

Odată conectat la un iPhone, ceasul ne va permite să punem întrebări și să interacționăm cu Siri în mod direct. Avem aici și un senzor pedometru, funcția de notificare pentru apelurile și mesajele primite pe smartphone, dar și un scanner pentru puls - o dotare binevenită pe un asemenea produs al cărui preț este cu adevărat unul accesibil.

Q2

Aflați că smartwatch-ul Q2 este compatibil cu terminale ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 7, și că avem parte și de un sistem de notificare în caz de sedentarism. Carcasa acestui ceas este realizată din metal, iar cureaua ce ne este oferită alături din piele. Tot pachetul de față este vândut de către GearBest pentru un preț de doar 33.99 dolari, adică aproximativ 135 lei. Îl puteți găsi chiar aici doar în următoarele 2 zile!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×