X9 Plus este un smartband cu senzor de puls ce costă 75 lei pe GearBest! Măsoară și tensiunea arterială!

1.429 ori
<b>X9 Plus este un smartband cu senzor de puls ce costă 75 lei pe GearBest! Măsoară și tensiunea arterială!</b>În ultimii ani ne monitorizăm atent și activitatea fizică, asta grație produselor purtabile ce au devenit din ce în ce mai accesibile pentru publicul larg. X9 Plus este un astfel de smartband care pentru doar 75 lei pune la bătaie un senzor de puls

Vara este anotimpul ce ne permite să ne ocupăm cum trebuie și de capitolul formă fizică, asta pentru că temperaturile sunt de partea noastră. Pentru a ne monitoriza sesiunile de jogging avem nevoie și de o brățară fitness capabilă, una pe care să nu cheltuim prea mult totuși. X9 Plus este un asemenea model care în oferta celor de la GearBest.com poate fi găsit în aceste zile la doar 18.99 dolari ~ 75 lei.

X9 Plus

Plătind acest preț vom primi un smartband cu display OLED tactil de 0.95 inch, conectivitate Bluetooth 4.0 și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Vom putea conecta brățara la smartphone-urile ce rulează minim iOS 7.0 sau Android 4.3 și astfel avea posibilitatea de a primit notificări sub formă de vibrații direct la încheietură pentru apelurile sau mesajele primite pe telefon.

X9 Plus

Smartband-ul de aici dispune de un pedometru, de senzor pentru măsurarea pulsului, dar și de funcția de măsurare a nivelului de oxigen din sânge și a tensiunii arteriale. X9 Plus vine la pachet cu o baterie de 105 mAh ce se va încărca în 90 minute și care va oferi o autonomie în standby de până la 20 zile. Avem și o funcție anti-lost pentru smartphone, reminder pentru sedentarism și un sistem de monitorizare a somnului.

Această brățară cântărește doar 48 grame și poate fi achiziționată la prețul de doar 75 lei de pe GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×