Tastatura mecanică Elephone EleEnter Game1 costă doar 41.99 dolari pe GearBest! Oferă și iluminare pentru taste!

883 ori
<b>Tastatura mecanică Elephone EleEnter Game1 costă doar 41.99 dolari pe GearBest! Oferă și iluminare pentru taste!</b>Din zona de periferice pentru gaming avem astăzi drept recomandare tastatura mecanică Elephone EleEnter Game1, produs echipat cu 104 taste, iluminare RGB și tehnologie anti-ghosting. Prețul este de numai 41.99 dolari și nu este deloc rău pentru

Gamerii știu cât de mult contează timpul de răspuns într-o sesiune de jocuri și pe lângă un mouse cu nivel DPI superior, este nevoie și de o tastatură mecanică potrivită. Fix pentru aceștia avem astăzi o recomandare de tastatură mecanică pe care am găsit-o în oferta celor de la GearBest.com la un preț rezonabil spun eu, asta ținând cont că oferă și iluminare pentru taste - funcție de efect și ajutor totodată pe timp de noapte.

Elephone EleEnter Game1

Tastatura se numește Elephone EleEnter Game1 și este una ce se contectează prin firul USB la PC, fiind suportate sistemele ce rulează Windows XP, Vista, 7, 8, respectiv Windows 10. Avem un timp de răspuns de doar 3ms, un cablu lung de 1.75 metri și 13 moduri de iluminare ale tastelor.

Elephone EleEnter Game1

Apropo de taste, avem în cazul de față 104 taste ce beneficiază de tehnologia anti-ghosting ce asigură funcționarea tastelor chiar și când acestea sunt apăsate simultan într-un număr mai mare. Primim și certificare pentru rezistență la stropirea accidentală cu apă, iar din punct de vedere al materialelor din care acest produs este confecționat, avem policarbonat și elemente din aluminiu pentru o rezistență sporită. 

Elephone promite că fiecare tastă va funcționa de minune până la 50 milioane de apăsări și că tastatura poate fi utilizată cu mare ușurință și pentru funcții de productivitate. O găsiți la GearBest pentru suma de 41.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×