Microwear X2 este smartwatch-ul ideal pentru sportivi; costă 30 dolari și oferă senzor de puls, certificare IP68

2.175 ori
<b>Microwear X2 este smartwatch-ul ideal pentru sportivi; costă 30 dolari și oferă senzor de puls, certificare IP68</b>Ajungem astăzi la produsul cu numărul 4 din portofoliul celor de la Microwear, fiind vorba despre un purtabil arătos ce nu face rabat de la funcțiile smart. Astfel primim senzor de puls, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf și

În ultimele zile v-ați familiarizat probabil cu produsele celor de la Microwear, firmă de origine chineză ce aduce pe piață purtabile tare intersante prin prisma a mai mulți factori precum preț, calitate, design și dotări hardware. V-am prezentat modele precum Microwear H1, Microwear H2 și Microwear L1, iar astăzi aruncăm și o privire asupra lui Microwear X2, un ceas pe care îl descoperiți în rândurile ce urmează.

Microwear X2

Ca principale avantaje avem aici bateria de 480 mAh care promite o autonomie de până la 6 luni în modul standby, sau 3 luni în modul de funcționare. Acest lucru se datorează faptului că ecranul este unul monocrom de 96 x 96 pixeli care este foarte prietenos la capitolul consum de energie.

Microwear X2

Se oferă și certificare în regim IP68 pentru rezistență la apă și praf, ceasul fiind potrivit și pentru sesiunile de înot și de ce nu pentru piscină. Avem sistem de monitorizare a tensiunii arteriale, a nivelului de oxigen din sânge și pedometru pentru monitorizarea numărului de pași, a distanței parcurse și a caloriilor arse. De asemenea, se oferă și funcția de monitorizare a calității somnului.

Microwear X2

Microwear X2 aduce și conectivitate Bluetooth, fiind compatibil cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 9.0. Ce mai trebuie știut este că ceasul oferă și un sistem de notificări pentru mesajele, apelurile și noutățile de pe rețelele de socializare ce ajung pe smartphone. Prețul este de doar 30 dolari în această perioadă și detalii extra aflați direct de pe site-ul oficial al companiei.

Toate produsele din portofoliul Microwear pot fi găsite aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×