Huawei Band A2 este un nou smartband ce vine cu senzor de puls și display OLED; costă doar 29 dolari

1.918 ori
<b>Huawei Band A2 este un nou smartband ce vine cu senzor de puls și display OLED; costă doar 29 dolari</b>Cei de la Huawei au decis ca în această săptămână să-și actualizeze și brățara smart Band A1 din portofoliu, noul model sosind acum cu display OLED la pachet și cu un senzor pentru măsurarea pulsului. Prețul este incredibil de bun și pentru doar 29 dolari

Odată cu noile tablete Honor Play Pad 2, cei de la Huawei introduc pe piață și brățara fitness Honor Band A2. Acest purtabil arătos ne oferă compatibilitate cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau minim iOS 8.0 și comparativ cu generația anterioară avem câteva actualizări interesante. Una dintre acestea este prezența unui senzor de puls și a unui display OLED tactil pentru afișarea de informații utile.

Honor Band A2

Pare mai mult că avem de-a face cu un smartwatch elegant, dar Huawei va comercializa acest produs drept smartband. Pe lista de dotări mai avem display-ul de 0.96 inch cu tehnologie OLED și bateria de 95 mAh care promite până la 9 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare sau 18 zile în mod standby.

Honor Band A2

Huawei Honor Band A2 oferă certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, iar printre funcțiile extra avem și pe cea de notificare pentru apelurile și mesajele primite. Nu lipsește funcția de reminder pentru sedentarism, sistemul de monitorizare a somnului și nici pedometrul. Cadranul produsului este disponibil doar pe negru și alături putem alege curele pe verde, alb, roșu sau negru. Prețul este de doar 29 dolari și va ajunge la vânzare în China din 9 iunie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×