Xiaomi Mi Band 2 se află în topul celor mai vândute produse pe GearBest; costă doar 19.11 dolari acum

971 ori
<b>Xiaomi Mi Band 2 se află în topul celor mai vândute produse pe GearBest; costă doar 19.11 dolari acum</b>După reducerile de Black Friday pe care GearBest.com le-a afișat până mai acum câteva zile, urmează o campanie de Cyber Monday. Aici avem parte de câteva produse interesante precum purtabilul Xiaomi Mi Band 2 care se vinde pentru suma

De curând retailerul chinez GearBest a dat startul unei noi campanii promoționale de Cyber Monday, campanie în care include tot felul de reduceri, de la vânzări flash, la pachete cu produse surpriză și până la cupoane pentru achiziții din diferite categorii. Există și o secțiune unde putem vedea zilnic un top al celor mai vândute 8 produse de pe site în acest moment, pe primul loc fiind astăzi chiar Xiaomi Mi Band 2.

Xiaomi Mi Band 2

Purtabilul de față vă este deja cunoscut și popularitatea sa stă în spatele prețului foarte accesibil și a caracteristicilor pe care ni le oferă la pachet. Costă numai 19.11 dolari la ora actuală și dispune de certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, de un display cu diagonala de 0.46 inch și de o baterie de 70 mAh ce rezistă în standby chiar și 20 zile.

Xiaomi Mi Band 2

Cântărește numai 17 grame și dispune de conectivitate Bluetooth 4.0, de un senzor de puls și de un motor de vibrații pentru a vă alerta cu privire la notificările sosite pe telefon. Este compatibil că terminalele ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau iOS 7 și ca orice purtabil poate măsura distanța parcursă, numărul de pași realizați, numărul de calorii arse, dar și calitatea somnului.

Îl găsiți pe Xiaomi Mi Band 2 la GearBest pentru suma de 19.11 dolari și tot aici aveți oferta de Cyber Monday!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×