Razer Phone ajunge pe mâna lui JerryRigEverything, nu se îndoaie mult, rezistă la zgârieturi ca orice smartphone modern (Video)

926 ori
<b>Razer Phone ajunge pe mâna lui JerryRigEverything, nu se îndoaie mult, rezistă la zgârieturi ca orice smartphone modern (Video)</b>Pe masa de tortură a lui JerryRig vedem astăzi un smartphone ceva mai special, fiind vorba după cum ați văzut și din titlu despre Razer Phone. Acest terminal care preia din design-ul lui Nexbit Robin vine într-o carcasă complet metalică

JerryRigEverything a pus mâna pe un Razer Phone, telefonul de gaming al momentului, pornind la drum cu o strâmbătură din nas. Şi asta pentru că Nextbit Robin, un soi de aproape predecesor pentru Razer Phone s-a rupt ca o jucărie de plastic. Razer deţine Nextbit, în cazul în care vă întrebaţi care e legătura. Să vedem totuşi cum stă la testul de rezistenţă.

Razer Phone

S-a început cu testul de zgâriere a ecranului, clasic aş zice, cu acele vârfuri ascuţite zgâriind panoul la nivelul 6 din 9, tipic pentru un smartphone din 2017. Ne intrigă faptul că are protecţie Gorilla Glass 3 şi nu 5 handsetul de faţă. Grila de plastic e şi ea foarte rezistentă, chiar şi în faţa unui cutter. Muchiile laterale sunt realizate din metal, iar scannerul de amprente plasat tot lateral continuă să funcţioneze şi foarte zgâriat.

Razer Phone

După ce a desenat un şoricel cu cutterul pe spatele telefonului, Jerry a reuşit să desprindă destul de uşor logo-ul cu şarpele de pe Razer Phone. La testul cu bricheta aproape că ne-a durut inima să vedem cum se înnegreşte panoul de 120 Hz. Pixelii şi-au revenit totuşi după câteva secunde. La testul de îndoire telefonul a rezistat cu brio, deşi s-a îndoit puţin de tot, cam în aceeași zonă cu Nextbit Robin.

Nu există daune, ecranul şi restul componentelor funcţionează fără cusur. Razer Phone tocmai a sosit pe piaţă, costă în jur de 750 de euro şi vine cu 8 GB RAM şi o baterie generoasă de 4000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×