Xiaomi Redmi 5 are parte de o scăpare sub formă de randări; ar urma să debuteze pe 10 decembrie

2.134 ori
<b>Xiaomi Redmi 5 are parte de o scăpare sub formă de randări; ar urma să debuteze pe 10 decembrie</b>Primim astăzi cea mai clară randare pentru Xiaomi Redmi 5 de până acum, imagine ce ne prezintă viitorul terminal atât din spate, cât și din față unde vom avea un ecran 18:9. Pentru a face loc acestui generos display, scanner-ul se mută

Ştiam deja că Xiaomi pregăteşte noi telefoane din seria Redmi, unul dintre acestea fiind și Redmi 5. Acum îl vedem în fotografii ceva mai clare, sau mai bine zis randări pe acest Xiaomi Redmi 5, mulţumită comunităţii Slashleaks.

Xiaomi Redmi Note 5

Redmi 5 vine cu un corp metalic auriu şi surprinde prin simplul fapt că nu are cameră duală, ajunsă cerinţa must have în ziua de azi. Ecranul are marginile mult mai groase decât ne-am obişnuit în ultima vreme şi observăm şi că primim un scanner de amprente în spate şi emiţător infraroşu în zona superioară. Camera principală are o uşoară protuberanţă, iar jack-ul audio de 3.5 mm a rămas la posturi.

Xiaomi Redmi Note 5

Jos se află un port microUSB, microfonul şi difuzorul pentru muzică. Specificaţiile au rămas aidoma celor de la ultima scăpare şi anume: procesor Snapdragon 625 octa core, 4 GB RAM, 64 GB stocare, care la drept vorbind nu sună deloc rău la 212 dolari cât va costa acest smartphone. Mai vine şi cu o cameră principală de 12 MP, frontală de 5 MP şi un ecran de 5.7 inch 18:9 cu rezoluţie de 1440 x 720 pixeli.

Lista se încheie cu o baterie de 3300 mAh şi cu Android 7.1.2 cu MIUI 8.5 aplicat peste. Terminalul debutează pe 10 decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×