[UPDATE 15.01.2020 - Confirmare oficială] 4K la UPC în doar câteva zile!

4.961 ori
<b>[UPDATE 15.01.2020 - Confirmare oficială] 4K la UPC în doar câteva zile!</b>Cumpărarea televizoarelor cu ecrane 4K a fost mereu apostrofată în comentarii aici și în social media, aducând ca argument ideea că oricum nu avem ce urmări pe ele. Între timp conținutul UHD devine din ce în ce mai prezent pe ecrane și asta datorită..

[UPDATE 15.01.2020] - Se confirmă cele scrise ieri. Iată o secțiune de text din comunicatul Vodafone de astăzi: "..din 17 ianuarie, in grila digitala UPC se va lansa, in premiera in Romania, canalul Eurosport 4K, care ofera utilizatorilor o experienta superioara de vizionare, datorita rezolutiei Ultra HD.". Detalii aici.

Articolul inițial din data de 14.01.2019:

Cumpărarea televizoarelor cu ecrane 4K a fost mereu apostrofată în comentarii aici și în social media, aducând ca argument ideea că oricum nu avem ce urmări pe ele. Între timp conţinutul 4K/ UHD devine din ce în ce mai prezent pe ecrane și asta datorită YouTube, Netflix, iar mai recent și prin intermediul operatorilor prin cablu.

După ce acum 2 ani în decembrie Digi anunța prima un astfel de conținut, iată că azi primim informații din surse sigure că UPC/ Vodafone urmează să anunțe la rându-i disponibilitatea tehnologiei 4K în propriul portofoliu și iată, astfel devin televizoarele 4K relevante, chiar dacă producătorii sunt cu un pas înainte, aceștia oferind deja televizoare cu display-uri 8K spre vânzare (LG, Samsung, Sony). 

Revenind la subiect, în prima fază ne putem aștepta la doar 2, 3, sau 4 programe care vor putea fi urmărite în rezoluții 4K, iar asta doar prin intermediul unor module CI+ dedicate. Din câte am aflat, nu vom avea posibilitatea de a avea acest tip de emisie și prin set-top box-uri (deocamdată), dar măcar s-a făcut pasul, sau mă rog, se va face..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×