Reduceri Flash pe GearBest cu ocazia Black Friday! Iată ce propune retailerul chinez

795 ori
<b>Reduceri Flash pe GearBest cu ocazia Black Friday! Iată ce propune retailerul chinez</b>Și cei de la GearBest.com intră în hora reducerilor de Black Friday oferindu-ne multe promoții interesante în această perioadă, inclusiv o campanie de tip Flash Sale cu produse la prețuri foarte atractive ce se epuizează rapid

GearBest nu putea lipsi din hora retailerilor care organizează campanii de reducere cu ocazia Black Friday și iată că ne propune astăzi o promoție tare interesantă. Este vorba despre o vânzare de tip flash ce include 12 dintre cele mai populare produse comercializate de către retailer pe site, de la nelipsitele smartphone-uri mid-range, la modele flagship cu prețuri foarte bune și până la electrocasnice chiar.

Avem și tablete pe listă, seturi TV-Box pentru a vă transforma televizorul de acasă într-unul deștept, ba chiar și un soundbar care va transforma experiența multimedia din sufragerie. Veți găsi și vehicule electrice în pagina campaniei, iar în dreptul fiecărui produs veți descoperi și numărul de unități comercializate la prețul special afișat.

Stocul este unul limitat astfel că dacă găsiți o ofertă pe gustul vostru ar fi cazul să vă grăbiți cu achiziția. Întreaga campanie GearBest.com poate fi acceastă de aici și mai jos aveți o serie de recomandări!

 
 
 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×