Aparat de gravură laser la sub 100 de euro; Iată oferta celor de la TomTop.com

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Reduceri 1.120 ori
<b>Aparat de gravură laser la sub 100 de euro; Iată oferta celor de la TomTop.com</b>În eterna noastră căutare de oferte bune pentru Turul Magazinelor, am dat peste un preţ foarte bun la retailerul TomTop.com. E vorba despre o sumă sub 100 de euro pentru un aparat de gravură laser, care e compact şi portabil: KKMoon 3000 mW.

În eterna noastră căutare de oferte bune pentru Turul Magazinelor, am dat peste un preţ foarte bun la retailerul TomTop.com. E vorba despre o sumă sub 100 de euro pentru un aparat de gravură laser, care e compact şi portabil: KKMoon 3000 mW

TomTop.com vinde produsul la doar 95.80 de euro şi avem de-a face aici cu un aparat de mici dimensiuni, care cântăreşte doar 600 de grame şi e uşor de transportat oriunde. E util pentru a imprima un suport de pahar, o husă de telefon sau o copertă de carte să zicem. Se conectează via USB la PC şi poate face gravură pe lemn, carton sau plastic.

Zona de gravură este de 8 cm x 8 cm. Puterea laserului este de 3000 mW, iar suportul aparatului este foarte solid şi stabil pentru a nu se mişca în timpul gravurii şi a greşi modelul. Există şi un ventilator extra pentru a disipa mai bine căldură. Laserul se poate înlocui după uzură, iar produsul poate funcţiona fără oprire 10 ore.

Un cadou util pentru a face surprize cuiva drag şi a îi imprima fata pe o husă sau un suport de pahar. Alte oferte şi reduceri găsiţi la TomTop.com aici în această perioadă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×