Aparat de gravură laser la sub 100 de euro; Iată oferta celor de la TomTop.com

1.752 ori
<b>Aparat de gravură laser la sub 100 de euro; Iată oferta celor de la TomTop.com</b>În eterna noastră căutare de oferte bune pentru Turul Magazinelor, am dat peste un preţ foarte bun la retailerul TomTop.com. E vorba despre o sumă sub 100 de euro pentru un aparat de gravură laser, care e compact şi portabil: KKMoon 3000 mW.

În eterna noastră căutare de oferte bune pentru Turul Magazinelor, am dat peste un preţ foarte bun la retailerul TomTop.com. E vorba despre o sumă sub 100 de euro pentru un aparat de gravură laser, care e compact şi portabil: KKMoon 3000 mW

TomTop.com vinde produsul la doar 95.80 de euro şi avem de-a face aici cu un aparat de mici dimensiuni, care cântăreşte doar 600 de grame şi e uşor de transportat oriunde. E util pentru a imprima un suport de pahar, o husă de telefon sau o copertă de carte să zicem. Se conectează via USB la PC şi poate face gravură pe lemn, carton sau plastic.

Zona de gravură este de 8 cm x 8 cm. Puterea laserului este de 3000 mW, iar suportul aparatului este foarte solid şi stabil pentru a nu se mişca în timpul gravurii şi a greşi modelul. Există şi un ventilator extra pentru a disipa mai bine căldură. Laserul se poate înlocui după uzură, iar produsul poate funcţiona fără oprire 10 ore.

Un cadou util pentru a face surprize cuiva drag şi a îi imprima fata pe o husă sau un suport de pahar. Alte oferte şi reduceri găsiţi la TomTop.com aici în această perioadă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×