Telefonul OnePlus 5G ocolește SUA în primul val de lansări; Aflăm că va rula un joc de PlayStation 4 la MWC 2019

1.834 ori
<b>Telefonul OnePlus 5G ocolește SUA în primul val de lansări; Aflăm că va rula un joc de PlayStation 4 la MWC 2019</b>Zilele trecute aflam că OnePlus îşi va aduce primul telefon 5G în Europa prin operatorii Elisa în Finlanda şi EE în Marea Britanie. SUA în schimb nu va beneficia de noul device, care nu va fi lansat pe teritoriu american, cel puţin nu în primul val.

Zilele trecute aflamOnePlus îşi va aduce primul telefon 5G în Europa prin operatorii Elisa în Finlanda şi EE în Marea Britanie. SUA în schimb nu va beneficia de noul device, care nu va fi lansat pe teritoriu american, cel puţin nu în primul val.

Telefonul OnePlus 5G va fi prezent la MWC 2019 în zilele următoare pentru un demo şi va fi expus la standul Qualcomm. La bord se va afla procesorul Snapdragon 855, dar şi modemul Snapdragon X50 5G. O noutate abia aflată este că terminalul va fi prezentat cu jocul Ace Combat 7 la bord, lansat pe PlayStation 4 la început de an.

Telefonul OnePlus 5G ocolește SUA în primul val de lansări; Aflăm că va rula un joc de PlayStation 4 la MWC 2019

Cei de la USA Today au avut parte de câteva minute cu un prototip al telefonului, care încă nu are un nume final. Am aflat că el va debuta în trimestrul 2 în Europa, dar nu va fi oferit în SUA. Alte terminale 5G viitoare vor ajunge totuşi acolo, OnePlus având deja un parteneriat solid cu T-Mobile USA. Se pare şi că prototipul nu e foarte diferit de ce a pregătit OnePlus pentru flagship-ul OnePlus 7.

El ar urma să vină în prima jumătate a acestui an. Se pare că va fi o diferenţă importantă de preţ între OnePlus 7 cel 4G şi versiunea 5G, dar CEO-ul companiei spera să poată ţine suma plătită sub 1000 de dolari. OnePlus se lansă ca un startup în 2014 şi a evoluat rapid la un brand foarte respectat, cu o cotă de piaţă impresionantă pe câteva pieţe de pe glob.

OnePlus e deja al cincilea cel mai popular producător de telefoane premium din State. Apropierea sa de SUA fără oprelişti ne arată şi un alt mod de a face business al chinezilor, diferit de Huawei şi ZTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×