Aspiră-ți casa într-un mod inteligent! Iată 4 dintre cele mai populare aspiratoare robot de la Xiaomi

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Reduceri 1.797 ori
<b>Aspiră-ți casa într-un mod inteligent! Iată 4 dintre cele mai populare aspiratoare robot de la Xiaomi</b>În cazul în care vreți să faceți curat într-un mod mai inteligent în casa voastru, atunci poate că un aspirator robot este produsul de care aveți nevoie. Astăzi prin intermediul celor de la GeekBuying vă propunem 4 astfel de aspiratoare Xiaomi

Dacă v-ați pus casa la punct cu becuri inteligente, sisteme video de supraveghere și încuietori smart, poate că este momentul ideal să vă gândiți și la o eficientizare a modului în care faceți curățenie. Și acest task putem spune că s-a transformat, devenind unul inteligent odată cu apariția aspiratoarelor robot ce se ocupă de aspirarea podelelor și a covoarelor în locul nostru. Astăzi vă oferim 4 sugestii de asemenea dispozitive pe care GeekBuyingle comercializează la prețuri speciale!

1. Xiaomi Mijia Roborock S50

Primul model de pe listă se numește Roborock S50 și avem de-a face cu un robot ce are atât funcție de aspirare, cât și funcție de mop folosind un compartiment cu apă de la interior. Oferă o putere de absorbție de 2000Pa, un senzor ce poate scana camera și seta un traseu ideal pentru curățarea încăperii, dar și o baterie de 5200 mAh care rezistă până la 2.5 ore în modul de funcționare standard. 

Ca orice aspirator robot care se respectă și acesta are senzori meniți să evite impactul cu obiectele de mobilier. Se poate controla și din aplicația Mijia APP, iar prețul este de 388.66 euro.

2. Xiaomi Roborock Xiaowa Plus E35

Xiaomi Roborock Xiaowa Plus E35

La un preț cu aproximativ 100 euro mai mic găsiți varianta Roborock Xiaowa Plus E35 pe GeekBuying, aspirator care la rândul său are funcții de aspirare și de mop. Dispune de 13 senzori pentru a crea trasee de curățare în timp real, are funcție de auto-încărcare și reluare curățenie, dar și suport pentru controlul direct din aplicația Mi Home instalată pe smartphone-ul vostru. Puterea de aspirare este de 2000 Pa și prețul ajunge la 284.75 euro la folosirea codului promo JNLMLKDN.

3. Xiaomi Roborock Xiaowa E20

Xiaomi Roborock Xiaowa E20

Dacă bugetul este mai mic de atât nu este cazul să vă îngrijorați pentru că există și modele mai accesibile precum este cazul lui Xiaomi Roborock Xiaowa E20 vândut pentru suma de 241.83 euro. Diferența față de variantele mai sus prezentate este că acesta oferă o putere de aspirare puțin mai mică de 1800Pa vs. 2000Pa. Chiar și așa aspiratorul aduce funcții de mop și aspirare, control prin aplicație și funcție auto-recharge. Bateria este de 2600 mAh.

4. Xiaomi Viomi

Xiaomi Viomi

Nu în ultimul rând avem pe listă aspiratorul Xiaomi Viomi, cel mai accesibil dintre modelele prezentate astăzi. Ca performanțe dispozitivul pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus vine cu 11 senzori la bord pentru a recunoaște suprafața de curățare, depista obiectele de mobilier pentru a le evita, dar și pentru a se reîntoarce la stația de încărcare atunci când bateria de 2000 mAh este epuizată.

Robotul oferă o putere de aspirare de 1200Pa și la fel ca toate variantele menționate în articolul de față și acesta are funcție de mop pe lângă cea de aspirare. Are o telecomandă inclusă în pachet pentru control și prețul pe care GeekBuying îl practică în acest moment este de numai 207.28 euro.

Întreaga oferă GeekBuying în materie de soluții smart de curățare poate fi accesată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×