iPhone 9 va fi de fapt iPhone SE 2, dotat mai slab; Procesor Apple A10 la interior!

3.138 ori
<b>iPhone 9 va fi de fapt iPhone SE 2, dotat mai slab; Procesor Apple A10 la interior!</b>Din câte aflăm astăzi pe seama unui zvon s-ar părea că acel iPhone cu diagonală de 6.1 inch și ecran LCD care a tot apărut în leak-uri sub denumirile de iPhone 9 sau iPhone 2018 va fi nimeni altul decât mult vehiculatul iPhone SE 2

În ultima vreme s-a vorbit mult despre noile modele iPhone Xs, dar mai puţin despre acel iPhone 9 cu ecran LCD de 6.1 inch. Ştim că va avea o cameră singulară în spate şi procesor Apple A12, iar recent a apărut numele de cod "iPhone (2018)". Surse din Rusia au totuşi o teorie diferită.

Dezvoltatorii au descoperit în coduri sursă ajunse pe web informaţii despre un ecran LCD DCI-P3 şi un procesor Apple A10. Asta înseamnă că terminalul va fi clar unul de buget şi un succesor pentru iPhone SE, cu ecran mult mai mare. Ar avea şi un design în stil iPhone 8, dar cu breton şi păstrând sticla din spate. Bretonul va include mecanismele aferente lui Face ID, iar camera din spate va avea un senzor puţin mai mare decât iPhone 8.

Cantitatea de RAM ar fi de minim 3 GB şi am putea chiar să vedem o versiune dual SIM, dar doar pentru China. Acestea fiind spuse, nu ne-ar mira să vedem şi carcase colorate, dacă tot e un urmaş de iPhone SE. Alegerea lui Apple A10 pare cam modestă în 2018, el fiind văzut pe iPad (2018) şi pe iPhone 7 ultima oară. Ce e drept e un upgrade faţă de Apple A9 de pe iPhone SE şi ştim deja că duce PUBG şi Fortnite pe terminalele anterior menţionate.

Dacă e reală nouă teorie, e clar nevoie de un preţ sub 500 de dolari. Începe să fie șubredă și ideea de diagonală de 6.1 inch dacă mă întrebați pe mine. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×