Xiaomi Lexy Jimmy este este un nou aspirator fără fir ce se vinde deja la reducere pe GeekBuying

1.198 ori
<b>Xiaomi Lexy Jimmy este este un nou aspirator fără fir ce se vinde deja la reducere pe GeekBuying</b>Descoperim astăzi că cei de la Xiaomi au anunțat un nou produs pe piața din China și anume aspiratorul fără fir numit Xiaomi Lexy Jimmy - produs care deja se află la precomandă pe site-ul GeekBuying.com. Cei interesați de achiziția sa

O casă inteligentă este și o casă în care procesul de curățenie este simplificat și îmbunătățit, aspect la care contribuie atât aspiratoarele robot, cât și cele fără fir. Un asemenea model tocmai ce a fost dezvăluit de către Xiaomi sub denumirea de Lexy Jimmy JY51 - produs care se vinde deja de către retailerul chinez GeekBuying la un preț promoțional în aceste zile.

Xiaomi Lexy Jimmy

Aspiratorul are o greutate de doar 1.46 kg ce permite manevrarea facilă și dispune de un mâner cu înclinare la 65 grade pentru a ajunge și în locurile mai problematice și a curăța cum se cuvine. Are un motor cu putere de absorbție de 115W, dar și un filtru HEPA cu eficiență de filtrare a prafului de 99%.

Xiaomi Lexy Jimmy

La pachet avem parte de o baterie Lithium care odată încărcată complet va oferi aproximativ 45 minute timp de funcționare, iar o veste bună este și aceea că bateria se poate înlătura și înlocui cu o alta pentru a continua procesul de curățenie. Peria oferită pe acest aspirator strânge atât praful și mizeria de pe mochete și podele dure, dar și curăță petele impregnate pe asemenea suprafețe.

Xiaomi Lexy Jimmy

În cutie veți avea parte de mai multe accesorii pentru fiecare tip de locație abordată pentru curățare, ba chiar și o perie pentru curățarea canapelelor. Prețul practicat de către GeekBuying pentru acest aspirator este de doar 219.99 dolari în această perioadă, iar pe site-ul retailerului găsiți și alte produse din acest segment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×