Aplicația Nokia Camera oferă acum integrare cu Google Lens pe telefoanele Nokia 7 Plus, 6.1 și 8 Sirocco

1.514 ori
<b>Aplicația Nokia Camera oferă acum integrare cu Google Lens pe telefoanele Nokia 7 Plus, 6.1 și 8 Sirocco</b>Începând de astăzi smartphone-urile Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, dar și Nokia 8 Sirocco se bucură de integrare Google Lens și Motions în cadrul aplicației Camera. Update-ul este disponibil și în magazinul de aplicații Google Play putând fi descărcat

Astăzi finlandezii de la HMD Global au dat startul unei noi actualizări software pentru telefoanele Nokia 7 Plus, Nokia 6.1 și Nokia 8 Sirocco, actualizare însemnată ce vine să aducă câteva noutăți în zona de Cameră foto. După cum aflați încă din titlu este vorba despre integrarea suportului pentru funcția Google Lens direct în aplicația camera, update-ul fiind disponibil și în Google Play pentru telefoanele mai sus menționate. 

Nokia Camera

Actualizarea le va permite utilizatorilor schimbul facil dintre diferite funcțiile de captură și raportul imaginilor, dar și posibilitatea de a ajusta anumiți parametrii din diversele moduri de captură foto. Astfel se pot modifica elemente precum intensitatea nivelului Bokeh, dar și cât de multă înfrumusețare artificială să fie folosită într-o fotografie.

Google Lens este acum prezent pe telefoanele Nokia și rolul său este acela de a oferi informații în timp real despre obiectele văzute de către camera foto. Cât despre funcția Motions, aceasta permite captura de scurte materiale video care pot fi ulterior distribuite către servicii de mesagerie și rețele sociale sub formă de GIF-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×