Aspirator robot la doar 10 euro, kit lentile foto pentru smartphone și multe alte gadget-uri acum la reducere pe TomTop!

826 ori
<b>Aspirator robot la doar 10 euro, kit lentile foto pentru smartphone și multe alte gadget-uri acum la reducere pe TomTop!</b>Din partea celor de la TomTop primim astăzi o nouă listă de reduceri vedetă, pe listă fiind produse foarte interesante după cum veți descoperi din rândurile de mai jos. Avem totuși în prim plan probabil unul dintre cele mai accesibile

Din partea celor de la TomTop primim astăzi o nouă listă de reduceri vedetă, pe listă fiind produse foarte interesante după cum veți descoperi din rândurile de mai jos. Avem totuși în prim plan probabil unul dintre cele mai accesibile aspiratoare robot de pe piață, un model compact care are rolul de a vă ajuta în a face curățenie prin casă. Descoperiți dotările sale și prețul în rândurile de mai jos!

Aspirator robot

Aflați că acest dispozitiv vine cu sistem de evitare pentru obstacolele întâlnite în cale și are funcția de aspirare a prafului și murdăriei de pe podele. Funcționează pe seama a 3 baterii LR6 AA (nu sunt incluse în pachet) și descoperim că autonomia de curățare este de până la o oră, destul de bine ținând cont de prețul plătit aici. 

Aspirator robot

Este un aspirator micuț și util prin casă care vă va ajuta la curățenie, iar prețul său este de doar 9.88 euro în această perioadă. Mai multe promoții puteți găsi atât în lista de mai jos, cât și pe site-ul tomtop.com ce poate fi accesat de aici.

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×