Xiaomi Mijia Deerma este un mop smart și accesibil pe care îl găsiți acum în oferta TomTop

992 ori
<b>Xiaomi Mijia Deerma este un mop smart și accesibil pe care îl găsiți acum în oferta TomTop</b>Continuă ofertele din partea celor de la TomTop.com și astăzi avem drept recomandare mopul smart Xiaomi Mijia Deerma, un produs menit să vă ușureze procesul de curățare al podelelor și care promite și o curățare precisă

Continuă ofertele din partea celor de la TomTop.com și astăzi avem drept recomandare mopul smart Xiaomi Mijia Deerma, un produs menit să vă ușureze procesul de curățare al podelelor și care promite și o curățare precisă. Aceasta are o greutate de doar 750 grame astfel că puteți curăța întreaga casă fără a obosi precum se întâmplă în cazul altor produse mult mai voluminoase.

Xiaomi Mijia Deerma

Are un rezervor de apă de 0.35 litri și vine echipat cu o cârpă de curățare din microfibră, material ce include un strat de absorbție a apei, dar și un strat care reține mizeria adunată pe parcursul curățării podelelor. Are și rotire la 360 grade astfel că puteți ajunge rapid și în zone greu accesibile, iar lungimea brațului acestui mop este de 1.2 metri.

Funcția interesantă a acestui mop este cea de spălare a podelelor printr-un sistem de tip "spray" care va livra cantitatea ideală de apă și care se va usca imediat ulterior. Mopul Xiaomi Mijia Deerma poate fi achiziționat de pe TomTop.com la prețul de doar 18.45 euro și aflați că puteți cumpăra și cârpe extra din microfibră la suma de 14.93 euro (8 bucăți).

Alte reduceri găsiți pe site-ul retailerului aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×