Huawei P30 Pro se lansează astăzi la ora 15:00 (ora României); Iată cum poți urmări evenimentul live

1.493 ori
<b>Huawei P30 Pro se lansează astăzi la ora 15:00 (ora României); Iată cum poți urmări evenimentul live</b>În cazul în care nu sunteți la curent, aflați că astăzi de la ora 15:00 (ora României) are loc evenimentul de lansare al seriei Huawei P30 în Paris - conferință ce va fi transmisă live și pe care o puteți urmări chiar mai jos

În cazul în care nu sunteți la curent, aflați că astăzi de la ora 15:00 (ora României) are loc evenimentul de lansare al seriei Huawei P30 în Paris - conferință ce va fi transmisă live și pe care o puteți urmări chiar mai jos. Așteptăm la fața locului prezentate cel puțin 3 noi smartphone-uri și anume P30, P30 Pro și P30 Lite, cu toate că nu ar fi exclus să vedem și o variantă specială cu 5G la pachet.

Device-urile aici menționate au avut parte de numeroase leak-uri de-a lungul ultimelor două luni și am aflat totul de la diagonale ale ecranului, capacitate baterie și până la posibilele prețuri pe care le vor purta pe plan european. Astăzi vom descoperi dacă toate acestea se confirmă și totodată vedea mostre foto reale cu zoom-ul hibrid 10x adus de P30 Pro.

Pe lângă telefoane se vehiculează că cei de la Huawei urmează să prezinte astăzi și accesorii precum un nou smartwatch din seria Watch GT, un pad de încărcare wireless, dar și o boxă inteligentă. Show-ul începe la ora 15:00 (ora României) și sunt mari șanse ca imediat după terminarea evenimentului să vedem smartphone-urile puse la precomandă inclusiv pe plan local. 

Evenimentul va putea fi urmărit de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×