Becul inteligent Xiaomi E27 se vinde pentru doar 8.99 dolari într-o nouă campanie marca GeekBuying

1.270 ori
<b>Becul inteligent Xiaomi E27 se vinde pentru doar 8.99 dolari într-o nouă campanie marca GeekBuying</b>La GeekBuying continuă promoțiile și astăzi descoperim o campanie axată pe produse smart home accesibile și interesante, majoritatea fiind realizate de către producătorul chinez Xiaomi. Pe listă se află o periuță electrică, un bec smart

Astăzi retailerul chinez GeekBuying are pentru noi reduceri din zona Smart Home, acolo unde găsim becuri inteligente, aparate de gătit, aspiratoare robot și multe alte produse. Se mai strecoară și câteva purtabile pe aici, dar și periferice precum un mouse foarte accesibil și o tastatură de gaming pro. Le puteți descoperi pe toate în oferta comerciantului care poate fi accesată de aici, iar mai jos aveți câteva dintre recomandările noastre!

Bec inteligent Xiaomi E27

Xiaomi E27

Dacă vreți să faceți primul pas în transformarea casei voastre într-una inteligentă, atunci achiziția unor becuri smart este task-ul pe care îl aveți de completat. GeekBuying vinde un asemenea bec numit Xiaomi E27 pentru suma de doar 8.99 dolari în aceste zile, un produs ce generează lumină albă și care poate fi controlat direct de pe smartphone. Se poate programa pentru a se stinge sau aprinde la ora dorită și puteți controla și temperatura luminii.

Periuță de dinți electrică Sarmocare M100 Ultrasonic

Sarmocare M100 Ultrasonic

În general o periuță de dinți electrică costă câteva sute de lei, o sumă pe care nu mulți îndură să o scoată din buzunar pentru o așa achiziție. Dacă vreți ceva mai accesibil, atunci acest model Sarmocare M100 Ultrasonic poate fi al vostru pentru numai 18.99 dolari. Are 3 moduri de curățare, certificare IPX7 pentru rezistența la apă și dispune de un timer de 2 minute pentru a vă asigura de faptul că v-ați periat dinții cum trebuie și cât trebuie după recomandările experților.

Mouse wireless Xiaomi

Mouse wireless Xiaomi

Tot la suma de 18.99 dolari mai găsiți în oferta actuală GeekBuying și mouse-ul wireless Xiaomi reprezentat în imaginea de mai sus, un dispozitiv compact ce poate fi luat cu ușurință oriunde și oricând. Are o rezoluție de 1200 DPI, suportă conectivitate Bluetooth 4.0 și funcționează pe seama a două baterii AAA. Interesant mi se pare faptul că poate fi conectat și la un TV Box. Vine cu două baterii deja la pachet!

Puteți arunca și voi o privire asupra celorlalte oferte de aici și mai jos găsiți alte câteva produse la reducere pe GeekBuying în momentul de față:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×