Telefoanele Motorola Moto Z vor primi noi module în acest an, cu cameră rotativă, dronă şi proiector

913 ori
<b>Telefoanele Motorola Moto Z vor primi noi module în acest an, cu cameră rotativă, dronă şi proiector</b>Motorola se ține de promisiunea făcută astfel că și în acest an vom primi accesorii modulare compatibile cu smartphone-urile Moto Z și Moto Z2. Pe lista de viitoare accesorii se află chiar și un modul dronă se pare, dar și unul care ne va permite

E clar faptul ca unor producători de telefoane le pasă mai mult să bifeze trendul ecranelor 18:9 decât orice altceva, inclusiv inovaţia. Motorola pariază în continuare pe inovaţie la nivel de module Moto Mod totuşi şi azi aflăm ce fel de module ne-ar putea aduce în perioada următoare. E vorba despre module dronă, cameră, proiector şi altele detaliate mai jos.

Module Motorola

Aceste accesorii se vor ataşa evident la terminalele Moto Z, cu ajutorul pinilor din spate si magnetismului. În ultimii ani am văzut module Polaroid (imprimantă foto), cameră la 360 de grade, proiector şi difuzoare JBL. Am apreciat foarte mult şi acel Gamepad Mod, care oferea butoane de gaming comode şi o extra baterie. În cadrul unui eveniment organizat recent în China au fost prezentate teasere pentru module viitoare care includ un Tablet Mod, un Zeiss SLR Camera Mod şi o Rotable Camera Mod.

A apărut chiar şi un LEGO Mod şi un Keyboard Mod, dar şi unul legat de drone. Între timp o postare pe Reddit a venit cu detalii în plus, afirmand că Motorola va mai aduce pe piaţă în acest an un proiector Insta Share cu 35% mai luminos şi cu o baterie mai generoasă la interior. Camera Mod va avea obiective interschimbabile de la Sony, Canon sau Nikon şi vom vedea pe viitor şi un difuzor low cost.

Apogeul evoluţiei Moto Mod va fi atins cu ajutorul unei drone cu cameră 4K, dar nu ştim exact cum se va integra aceea în peisaj. Drona ar fi în standby şi proiectul ar fi fost casat între timp, dar nu putem garanta nimic în acest moment. Probabil aflăm mai multe la MWC 2018, Computex şi IFA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×